Quantcast

Filmas „Trys milijonai eurų“ artėja link milijono

  • Teksto dydis:

Naujoji režisieriaus Tado Vidmanto komedija „Trys milijonai eurų“ nenustoja lietingais savaitgaliais rinkti žiūrovų.

Šiuo metu kino teatruose filmą pamačiusių žiūrovų skaičius jau siekia 140 000, o filmo pajamos po truputį artėja link milijono ir pretenduoja tapti 2017 metų sėkmingiausiu lietuvišku filmu.

 

Gerais lietuviško filmo rezultatais džiaugėsi ir „Forum Cinemas“ projektų vadovas Gintaras Plytnikas. „Man visada labai smagu, kai sekasi Lietuvoje kurtiems filmams. Ne išimtis ir „Trys milijonai eurų“. Filmą rodome jau tris savaitgalius ir matome labai nedidelį žiūrovų kiekio mažėjimą. Tai reiškia, kad filmas žiūrovams patinka. Žmonės nori Tado Vidmanto komedijos, todėl mes ir toliau jiems ją rodysime“, – džiaugėsi G. Plytnikas.

 

Filmo režisieriaus Tado Vidmanto nuomone, dėmesys lietuviškiems filmams skatina kūrėjus pasitempti. „Tai, kad filmas rezultatais vejasi „Zero 3“ ir pretenduoja tapti populiariausiu šių metų lietuvišku filmu, man yra komplimentas. Tačiau tuo pačiu paskatinimas kelti kartelę ir tobulėti. Kiekvienas nupirktas bilietas leidžia didinti kitų filmų biudžetus, kelti filmų kokybę ir toliau džiuginti žiūrovus“, –pasakojo režisierius.

 

Pagrindiniai filmo personažai – sugyventiniai Julius ir Živilė savo kailiu patiria, jog į duris gali pasibelsti didžiulė sėkmė, kuomet dar vakar į jas beldėsi antstoliai. Trys milijonai eurų – tai loterijos laimėjimas, patikrinsiantis ne tik VMI operatyvumą, bet ir tikros, lietuviškos meilės tvirtybę. Draugai dėl pinigų tampa priešais, o priešai – draugais. Juliui teks juos atsirinkti, tuo pačiu ir nepamirštant moters, su kuria dar ką tik maudėsi skurde, o ne turtuose.

 

Filmui scenarijų parašė Tadas Vidmantas. Filmą kuria prodiuserių kompanija „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Giedrius Savickas, Inga Jankauskaitė, Jokūbas Bareikis ir Ineta Stasiulytė. Filmą galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2017 m. spalio 27 dienos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių