Quantcast

Festivalyje „Atlas Weekend“ su muzikos žvaigždėmis pasirodys ir lietuviai

  • Teksto dydis:

Vasaros festivalių kalendoriuje birželio pabaigą pasižymėti kviečia Ukrainoje vyksiantis ir keliasdešimt tūkstančių žiūrovų kasmet pritraukiantis „Atlas Weekend“, kuriame kartu su ryškiausiomis pasaulio muzikos žvaigždėmis jau kitą savaitę pasirodys ir lietuviai „Colours of Bubbles“ bei Alina Orlova.

Lietuvos atstovai „Atlas Weekend“ pasirodys tarp tokių muzikantų kaip naują albumą „For Crying Out Loud“ pristatantys britų rokeriai „Kasabian“, legendinė šokių muzikos grupė „The Prodigy“, taip pat kitų ne mažiau pasaulyje žinomų bei mėgiamų vardų – „Röyksopp“, Johnas Newmanas, „Three Days Grace“, „Nothing But Thieves“, Alexas Clare, „Brainstorm“ ir kitų.

Šiemet įvyksiantis „Atlas Weekend“ bus trečiasis, tačiau jo mastai toli gražu neprimena festivalių rinkoje bandančio įsitvirtinti naujoko. Festivalis truks penkias dienas, jo metu ant 8 scenų pasirodys 200 grupių ir atlikėjų, o gerai praleisti laiką kvies daugiau nei 80 hektarų muzikos ir laisvalaikio praleidimo erdvių.

Tiek svajingoji Alina Orlova, tiek neseniai tarptautinį „BalconyTV“ publikos simpatijų apdovanojimą iškovoję „Colours of Bubbles“ į „Atlas Weekend“ scenas lips kitą penktadienį, birželio 30 dieną. „Indie“ roko vėliavnešiais Lietuvoje vadinamas penketas teigia, jog matyti savo grupės pavadinimą tarp puikiai pasaulyje atpažįstamų muzikos vardų – daugiau nei gera. „Jausmas nerealus!“, – džiaugiasi „Colours of Bubbles“, kurie šį savaitgalį prieš kelionę į Kijevą surengs koncertą ir Liubline Lenkijoje.

Šiemet Lietuvą „Atlas Weekend“ pristatantys muzikantai – ne pirmieji lietuviai šiame festivalyje. Praėjusiais metais jame koncertavo elektronikos duetas „Beissoul & Einius“ ir nuotaikingieji rokeriai „Biplan“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių