Quantcast

„Eurovizijos“ TOP 5: I. Zasimauskaitė pasidalijo savo favoritais

  • Teksto dydis:

Prieš porą dienų iš Izraelio grįžusi I. Zasimauskaitė jau šeštadienį kelia sparnus į Amsterdamą, kur toliau populiarins savo eurovizinę dainą „When we`re old“. Paklausta, ar jau turi susidėliojusi ir savo favoritų sąrašą, atlikėja mielai pasidalijo savo „Eurovizijos“ TOP penketuku.

I. Zasimauskaitės numylėtiniai – Ispanijos atstovai Amaia y Alfred su daina „Tu Canción“. Pasak atlikėjos, šis kūrinys visiškai atitinka jos stilių, o kaskart jo klausant nugara nubėga šiurpuliukai. „Judviejų santykis – kažkas ypatingo. Amaia y Alfred transliuoja meilę, o tai man labai priimtina ir natūralu“, – sako I. Zasimauskaitė, pridurdama, kad duetas savo žavumu papirko ne tik jos, bet ir visos Ispanijos širdis.

 

Austrijos daina „Nobody But You“, kurią atlieka Cesár Sampson, – antrieji I. Zasimauskaitės favoritai. Pasirodo, kiekvieną savo eurovizinį rytą I. Zasimauskaitė pradeda būtent su šia daina. „Kelionių metų susipažinau ir su pačiu atlikėju, jis man paliko labai didelį įspūdį. Cesár taip pat vegetaras jau gal 15 metų!“ – susižavėjimo neslėpė I. Zasimauskaitė.

Tretieji sąraše – Prancūzijos duetas Madame Monsieur su daina „Mercy“. „Labiausiai įsimena pagrindinė dainos mintis. Ji labai prasminga ir neša svarbią žinią visuomenei“, – įsitikinusi I. Zasimauskaitė. Prancūzijos atstovų kūrinyje „Mercy“ netiesiogiai perteikiama pastaruoju metu itin aktuali pabėgėlių krizės tema.

Čekų atlikėjas Mikolas Josefas ir jo daina „Lie to Me“ – ketvirtojoje I. Zasimauskaitės TOP 5 vietoje. „Tai, ką jis daro scenoje, kaip elgiasi, kokia jo daina... Viskas rodo, kad jis – tikra žvaigždė“,– simpatijų atlikėjui neslėpė Ieva kartu pranašaudama, kad M. Josefo ir jo daina neabejotinai gali atsidurti ne tik Eurovizijos, bet ir radijo grojaraščių topuose.


Taip pat I. Zasimauskaitės favoritai – Airijos atstovo Ryano O’Shaughessy kūrinys „Together“. „Tai lyriška, mano stiliui artima, gal net panaši į manąją dainą“, – pasakojo atlikėja ir džiaugėsi, kad pabendravus su Airijos atstovais, užsimezgė draugiškas ryšys.

Trumpam į Lietuvą grįžusi I. Zasimauskatė šeštadienį kels sparnus į Amsterdamą, kur toliau intensyviai ruošis Eurovizijos pusfinaliui ir savo pasirodymui jame.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojai

skaitytojai portretas
kokia man baisi ta dainininke kazkokia nesveika kap sau nenorit tiesiog nenormali
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių