Quantcast

„Eurovizijos” nacionalinės atrankos komisijoje – Gruzijos žvaigždė

  • Teksto dydis:

Jau greitai užvirs nuožmi kova dėl teisės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“, kuri kitų metų gegužę vyks Vienoje. Konkurso gerbėjai netrukus LRT televizijos eteryje išvys visus 12 „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyvių. Juos vertins ne tik Lietuvos žiūrovai ir mūsų šalies muzikos ekspertai, bet ir profesionalai iš užsienio. Viena jų – Gruzijos scenos žvaigždė Lela Tsurtsumia.

Ypač ryškiai savo šalies scenoje žibanti 45-erių Lela yra baigusi prestižinį Gruzijos Šota Rustavelio teatro institutą. Per savo karjerą ji pelnė daugiau kaip 15 svarbių apdovanojimų, nuolat dalyvauja populiariausiuose muzikos projektuose.

„Aš dažnai esu kviečiama į įvairias televizijos konkursų komisijas, smagu bus dalyvauti ir jūsų šalies projekte, nes man labai patinka jūsų kraštas, jo žmonės. O apie „Euroviziją“ turiu savo nuomonę: šiame tarptautiniame konkurse daugiau nei truputį lemia politiniai dalykai, bet vis vien tai – labai įdomus projektus. Daug šių dienų įžymybių viską pradėjo būtent nuo „Eurovizijos“, – sako L. Tsurtsumia.

Komisijos darbą gerai pažįstanti gruzinė su kitų dviejų užsienio šalių atstovais kiekvienoje lietuviškos „Eurovizijos“ atrankos laidoje vertins dalyvius ir skirs jiems balus nuo 1 iki 12. Balai kartotis negali. Tačiau Lela pažada, kad bus teisinga, bet ne rūsti.

„Konkurso principas – kai žmogus išeina į sceną ir dirba savo darbą – savaime nervina. Kiekvienas dalyvis, atsidūręs prieš televizijos kamerą ir didžiulę auditoriją, jaudinasi. Komisija tik apsunkina savo komentarais. Tad aš negaliu būti pernelyg griežta. Tačiau dalyviams pirmiausia patiems reikia labai rimtai vertinti savo pasirodymus ir tą atsakomybę, kurią prisiima. Aš linkiu sėkmės jų naujame gyvenime: kaukitės ir laimėsite!” – linki Gruzijos žvaigždė.

„Eurovizijos“ nacionalines atrankas LRT studijoje stebės ir lietuvių muzikos profesionalų ketvertukas. Kiekvieno pasirodymo pabaigoje jie turės skirti dalyviui vieną bendrą balą.

Balų lentelėje taip pat atsispindės žiūrovų nuomonė. Dalyvius bus galima palaikyti telefonų skambučiais, tačiau iš vieno numerio bus leidžiama skambinti tik penkis kartus, kiti skambučiai nebus registruojami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių