Quantcast

Eurovizijos laimėtojas – niekada nepasiduodantis švedų talentas

  • Teksto dydis:

Įvairiapusišku talentu pasižymintis, bet kuklus Mansas Zelmerlowas (Monsas Zelmerliovas), kuris Švedijai pelnė šeštą jos pergalę Eurovizijoje, yra ne toks žmogus, kad pasiduotų.

Šis 28 metų dainininkas ir muzikantas nepateko į muzikinį koledžą ir du kartus jam nebuvo leista atstovauti Švedijai Eurovizijoje, bet šių metų kovą, iš trečio karto, jis šią teisę gavo.

2005 metais jis liko penktas talentų šou „Idol“, bet dėl geros išvaizdos, žavesio ir balso nuo to laiko nuolat šmėžuoja Švedijos ekranuose.

Dėl atsisakymo pasiduoti tėvynainiai pamilo šį Lunde Pietų Švedijoje gimusį gydytojo ir universiteto profesorės sūnų.

Be to, nors yra televizijos laidų vedėjas, muzikantas ir šokėjas, 2006-aisiais laimėjęs konkursą „Let's Dance“, M.Zelmerlowas jokiu būdu nėra arogantiškas.

Kalbėdamas Vienoje netrukus po to, kai nedidele persvara nugalėjo Rusijos atstovę Eurovizijoje Poliną Gagariną, jis sakė buvęs tikras, kad laimės kažkas kitas.

„Negalėjau tuo patikėti. Tikrai maniau, kad laimės arba Rusija, arba Italija“, – sakė jis.

 

 

Jam atliekant savo dainą „Heroes“, scenoje už jo nugaros buvo projektuojama maža figūrėlė. Jis sakė: „(Tai) buvau aš, kai man buvo 10 ar 11, kai mane ujo“.

Jis taip pat yra įsteigęs labdaros fondą su buvusiu tenisininku Jonu Bjorkmanu, „Zemerlow & Bjorkman Foundation“, kuris padeda vaikams iš nepasiturinčių šeimų vystyti savo talentus.

Tačiau ne viskas, ką jis yra pasakęs, buvo gerai sutikta. Pavyzdžiui, 2014 metais jis atsidūrė keblioje padėtyje dėl komentarų apie homoseksualumą.

Jis greit atsiprašė ir anksčiau šį mėnesį vienam laikraščiui sakė, jog „absoliučiai“ gali įsivaizduoti savo santykius su kitu vyru, jeigu jį prie jo „trauktų“.

Iš tiesų tai jo meilės reikalai dažnai aprašinėjami bulvariniuose leidiniuose.

„Išbandžiau (pasimatymų programėlę) „Tinder“, bet supratau, kad savo svajonių merginos ten nerasiu“, – neseniai sakė jis vienam žurnalui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Dainininkas pasakiskas tikrai,scenografija idomi ir patraukianti,bet pati daina nieko ypatinga. Sutinku su komentaru - musu buvo geresne.

gal

gal  portretas
kiek įdomesnė SCENOGRAFIJA - daina nesužavėjo -mūsų smagesnė

Algis

Algis portretas
Svedu daininkas buvo pasakiskas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių