Quantcast

„Eurovizijos“ belaukiant: dėl ko susilažino „Moterys meluoja geriau“ žvaigždės?

  • Teksto dydis:

Latvijai adaptuota populiaraus serialo „Moterys meluoja geriau“ versija netrukus pradės 4-ąjį sezoną. Rygoje dirbanti prodiuserių kompanijos „Videometra“ komanda su tenykščiais kolegomis kuria produktą, kuris nuolat skina laurus.

O kam bus lemta juos skinti „Eurovizijoje“ – Lietuvai ar Latvijai? Filmavimo aikštelėje užvirusi diskusija išprovokavo karštas lažybas. „Susiginčijome, kas geresnis – mūsų „Eurovizijos“ atstovas Donatas Montvydas ar latvių Justs. Žinoma, kiekviena pusė laikėsi savo atlikėjo ir prognozavo jam sėkmę“, – pasakojo serialo „Moterys meluoja geriau“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Galiausiai ginčas peraugo į pikantiškas lažybas. R. Martinaičiui iššūkį metė seriale Mario vaidmenį kuriantis latvių aktorius Andris Bulis. Jo personažas – Ramūno Rudoko įkūnyto apsukraus verslininko, lovelaso Marijaus atitikmuo. Aktorius, modelis ir televizijos laidų vedėjas A. Bulis – vienas populiariausių kaimyninės šalies veidų. Kelis metus iš eilės jis buvo renkamas seksualiausiu Latvijos vyru.

Tačiau po lažybų gali būti, kad Andriui teks nusiimti žvaigždės karūną… Jei Stokholme Donatas Montvydas pasirodys geriau nei Latvijos atstovas Justs, ir „Eurovizijos“ balsų lentelėje užims aukštesnę vietą, tai A. Bulis turės atvykti į Lietuvą ir vieną dieną tapti Donato patarnautoju. Koncerto dieną latvių žvaigždė lietuviui nešios lagaminus, rankšluosčius, vandenį, kavą. Be to, nuolat girs D. Montvydo talentą, sakys, kad Latvijoje tokių kaip jis – nėra ir nebus.

„Bet jeigu atsitiktų kitaip, man tektų apsivilkti latvių nacionalinį kostiumą ir tautinių šokių festivalyje atlikti šokį „Sudmalinas“! Bandžiau protestuoti, aiškindamas, kad mūsų kalba toks šokis nieko gero nereiškia, bet Andris plekšnojo per petį, girdi, nebijok, jis ir latviškai taip pat blogai skamba. Ne tik pavadinimas, bet ir pats šokis – juokingas“, – pasakojo R. Martinaitis.

Kas ramiai išsisuks nuo lažybų užduoties, o kas turės tęsėti žodį, paaiškės jau kitą savaitę. Lietuvos ir Latvijos atstovai susitiks tame pačiame – antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kuris bus tiesiogiai transliuojamas gegužės 12 dieną. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių