Quantcast

„Eurovizijos“ atrankoje toliau kovos tik septyni dalyviai

„Eurovizijos“ atranką paliko dar du dalyviai. Milita Daikerytė konkursą paliko dėl ligos, Tadas Juodsnukis po to, kai surinko mažiausiai balsų. Toliau kovą tęs septyni dalyviai.

Į komisijos kėdes šį vakarą atsisėdo Gediminas Zujus, Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis ir Ieva Norkūnienė. Laidos vedėjai Simonai Nainei kompaniją scenoje šį kartą palaikė ir Arūną Valinską pakeitė LRT vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Komisijos lentelė:

1. Mia – 36 balai

2. E. Lubys – 35 balai

3. V. Baumila – 33 balai

4. M. Linkytė – 30 balų

5. J. Brūzga – 29 balai

6. L. Mondeikaitė – 21 balas

7. N. Šiaudikytė – 19 balų

8. T. Juodsnukis –17 balų

Žiūrovų lentelė:

1. L. Mondeikaitė – 775 balsai

2. Mia – 741 balsas

3. J. Brūzga – 732 balsai

4. M. Linkytė – 699 balsai

5. E. Lubys – 680 balsų

6. V. Baumila – 619 balsų

7. N. Šiaudikytė – 586 balsai

8. T. Juodsnukis – 549 balsai

Galutiniai laidos rezultatai:

1. Mia

2. L. Mondeikaitė

3. E. Lubys

4. J. Brūzga

5. M. Linkytė

6. V. Baumila

7. N. Šiaudikytė

8. T. Juodsnukis

Pirmasis scenoje pasirodė Edgaras Lubys. Šį kartą jis atliko Vaido Baumilos jau dainuotą dainą „I‘m feeling love“. „Kiek daug tau davė „Auksinis balsas“. Pažįstu Tave 10 metų ir niekada nepagalvojau, kad tau gali lipti country stilius“, – pastebėjo R. Zilnys. Pasak jo, E. Lubys dainą atliko ne prasčiau nei prieš tai puikiai įvertintas V. Baumila.

Ieva Norkūnienė  pasirodymą taip pat įvertino labai teigiamas. „Įnešiu vos vos kritikos: persikūnijimas yra puikus, tačiau tai neatskleidė dainininko balso galimybių“, – kalbėjo G. Zujus. „Man labai patinka Tavo persikūnijimai“, – tikino D. Užkuraitis. Jis pritarė kolegai, kad šis muzikinis stilius dainininkui netikėtai tiko.

L. Mondeikatė atliko kūrinį „Take my Love“. D. Užkuraičio teigimu, ši daina kur kas artimesnė tam, kas, jo manymu, tiktų atlikėjai. „Buvo 10 kartų geriau nei praėjusią savaitę“, – su kolega sutiko R. Zilnys. Vis dėlto komisijos nariui pritrūko ekspresijos. „Daina suteikė galimybę atsiskleisti, tačiau gale kulminacijos taip ir nesulaukėme“, – tvirtino G. Zujus. „Liepai reikėtų labiau save paleisti“, – įvertino I. Norkūnienė. Pasak jos, lietuvių atlikėjos atrodo tarsi porcelianinės ir bijo subyrėti.

„Factory hearts“ šį kartą suskambo T. Juodsnukio lūpose. „Buvo neaišku, ar nori padainuoti švelniau, ar griežčiau“, – nutarė G. Zujus. I. Norkūnienė pastebėjo, kad daina atlikėjui buvo nepatogi. R. Zilnio žodžiais, pasirodymas buvo neblogas, tačiau dainininkas – užstrigęs pop roko stiliuje, kurį jam reikėtų keisti. „Neatsimenu, kad atranką būtų laimėjęs atlikėjas, įsikibęs į mikrofono stovą“, – pastebėjo muzikos apžvalgininkas. „Arba ne Tado vakaras, arba ne Tado daina, arba buvo per mažai laiko“, –  trūkumų priežastis vardijo D. Užkuraitis.

Mia šį vakarą atliko dainą „Right way“. „Pagaliau buvo teisingas dainavimas: buvo lengvai, ekspresyviai“, – tvirtino G. Zujus. „Mane šį vakarą nustebinai tik vienu dalyku – ilga suknele“, – papokštavo D. Užkuraitis. Pasirodymą jis įvertino labai gerai. Jam pritarė ir I. Norkūnienė, kuri žavėjosi tiek Mios stiliumi, tiek scenine išraiška. R. Zilnio žodžiais, Mia antrus metus iš eilės „šauna“, o daina atlikėjai labai tiko. „Iki šiol atrankoje tai stipriausias pasirodymas“, –  nutarė komisijos narys.

E. Lubio parašytą ir jau anksčiau atliktą kūrinį „Not perfect“ atliko V. Baumila. „Kokią dainą jums beduosi, kažkas gero iš to išeis“, – kalbėjo R. Zilnys. Komisijos nario nuomone, abu atlikėjai puikiai susidorojo su vienas kito kūriniu. „Tikro, stipraus jausmo man pritrūko dainoje“, – su komisijos kolega nesutiko D. Užkuraitis. „Judesys buvo stipresnis už dainavimą“, – sukritikavo G. Zujus. Vidinio gylio ir svorio pasirodyme pritrūko ir I. Norkūnienei. „Koks slidus gero, jau pripažinto atlikėjo kelias“, – nutarė komisijos narė.

Monika Linkytė šį kartą atliko dainą „Skęstu“, prie kurios parašymo prisidėjo ir pati. I. Norkūnienės teigimu, pasirodymas jos nesujaudino. „Mane jaudino daug kartų, dažnai, bet trumpai“, – pastebėjo G. Zujus. Pasak jo, dainos fragmentai buvo atskirti, nebuvo apjungimo. „Kūrinys per keistas „Eurovizijai“. Man susidarė pasimetimo įspūdis“, – vertino R. Zilnys.

Jurgis Brūzga scenoje pasirodė su kūriniu „No more tears“. Pasak G. Zujaus, pasirodymas buvo labai malonus, šviesus ir žaismingas. Šiai nuomonei pritarė ir D. Užkuraitis. „Man pasirodė, kad visai nereikėjo čia tos merginos, bet vaizdas scenoje priminė ištrauką iš miuziklo“, – kalbėjo I. Norkūnienė. „Priedainis manęs visiškai nevežė, bet visi kiti dalykai buvo [atlikti] labai gerai“, – pokštavo R. Zilnys.

Daina „Feel My Love“ šį kartą atiteko Neringai Šiaudikytei.  D. Užkuraičiui atrodė, kad dainininkė taupė balsą. „Tokią dainą reikėtų kiek įmanoma paspalvinti“, – kalbėjo G. Zujus. Su pastabomis sutiko ir R. Zilnys. „Buvo įspūdis, kad turėjote koncertą prieš tai, padainavote ir dabar turėsite dar vieną koncertą. Tarsi atidirbote“, – tikino R. Zilnys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vienintelis Baumila turi gera vokala ,reikia jam tik geros

vienintelis Baumila turi gera vokala ,reikia jam tik geros  portretas
dainos,mergickos kur dalyvauja nei viena newturi charizmos.bet lietuva pastoviai siuncia neturincius gero vokalo,ir dainos.Pilvelyte daug metu dalyvavo ir vokalas geras ir dainos klausymas kodel siunciami bebalsiai ir su prastom dainom apie nieka.

Lukaa

Lukaa portretas
Labai keisti pasirodė gruzinės vertinimai. Manau tokio amžiaus žiūrovai nežiūri ir nebalsuoja eurovizijoje, tai kam tokia išrinko? Dainos vėl neturim, o dėl dainininko -tai baumila visai neblogai žiūrisi,Mia dar sugebėtų ir prasisiukti vakarėliuose-ko reikia eurovizijai.

sd

sd portretas
Nei atlikėjo, nei kūrinio nėra tinkamo eurovizijai, sėdėkit namie ir nešvaistykit lėšų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių