Quantcast

Emigravęs R. Cicino sūnėnas koncertavo valstybės atkūrimo dienos proga

Didžiojoje Britanijoje lietuviai jau pradėjo minėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną. Artėjant vasario 16-ąjai, sekmadienį, čia buvo surengtas koncertas, kurį stebėjo ir Lietuvos respublikos ambasadorė Londone Asta Skaisgirytė-Liauškienė, lietuvių bendruomenės pirmininkė Jungtinėje karalystėje Dalia Asanavičiūtė.

Apie dainininko karjerą svajojantis 24 metų Ryčio Cicino sūnėnas Mantas Vygantas vis dažniau rengia koncertus D.Britanijoje.

Po neseniai įvykusio anšlaginio koncerto Londone, populiariame lietuvių restorane "Smiltė", sekmadienį M.Vygantas ir viena pagrindinių renginio organizatorių, ilgametė Jungtinės Karalystės Lietuvių bendruomenės narė muzikė Jolanta Naruševičiūtė, dalyvavo šventėje, artėjančios Valstybės atkūrimo dienos proga.

Londone, Bektono bendruomenės centre, M.Vygantas atliko populiarias lietuvių atlikėjų dainas: "Vairo" – "Gimiau pačiu laiku", "16 Hz" – "Tau – mano mintys", R. Cicino "Lietaus dukra", savo hitus – "Aš ir tu", "Vėl festivalis", "Above the Clouds" bei duetu kartu su J.Naruševičiūte –  MG International – "Juoda Orchidėja" bei "Sare Roma" ir Ingos Valinskienės kūrinį – "Tie keliai''.

"Viliuosi, kad lietuviški kūriniai bent trumpam nustelbė ilgesį tėvynei ir suteikė džiaugsmo", – po renginio, kuriame dalyvavo ir Lietuvos respublikos ambasadorė Londone Asta Skaisgirytė-Liauškienė, lietuvių bendruomenės pirmininkė Jungtinėje karalystėje Dalia Asanavičiūtė bei kiti garbingi svečiai, prisipažino M.Vygantas.

"Tėvynė – tikrieji mano namai, kur aš gimiau ir užaugau. Nesvarbu, kuriame pasaulio kampelyje gyvenčiau, nuolat jaučiu meilę ir ilgesį savo namams, mamai, artimiesiems, – tikino sausio mėnesį šauktiniu kariuomenėje tapęs mielai įvairiuose lietuviškuose renginiuose, minėjimuose dalyvaujantis M.Vygantas. – Meilė tėvynei yra didelis džiaugsmas ir tuo pačiu pareiga. Todėl, nors nuo 2010 metų nuolat gyvenu Londone, neužmirštų, Lietuvos ir lietuviškų tradicijų bei švenčių."

Viename prabangiausių Londono apartamentų, kuriame gyvena garsūs milijardieriai, sportininkai, medikai, konsjeržu dirbantis M.Vygantas svajoja apie dainininko karjerą ir vis dažniau rengia savo koncertus.

"Kol kas dirbsiu savo darbe, nes jis suteikia finansinį stabilumą. Ir Londono, bent kol kas, nepaliksiu, – prisipažįsta M.Vygantas. – Bet dėl muzikos aš pasiryžęs kristi, keltis, kristi ir vėl keltis. Net jei nepavyks, žinosiu, kad bandžiau ir siekiau savo svajonės."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernesta

Ernesta portretas
Cha cha cha!Pasipūtęs,arogantiškas ir apsimelavęs iki ausų!Panelės,netikėkit nė vienu jo žodžiu-moka makaronus kabint ir žiūri tik kaip sau naudos gaut!

Kamile

Kamile portretas
Buvau koncerte .Man patiko :)

Ira

Ira portretas
Ir vėl Cicinas!Gal laikas tik savo vardą naudoti?Turbūt pats be kitų pagalbos nieko nesugeba.Naudojasi kitų vardais,kad tik pastebėtų.Reikia savo charizmos kažkiek turėti jaunuoli!Vien išvaizda ir moterų dėmesiu ilgai neišsilaikysi!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių