Quantcast

E. Vitulskienė apie apkūnių merginų skandalingą fotosesiją: žinojau, kad bus purvo

  • Teksto dydis:

Jau šį pirmadienį per LNK pasirodys pirmoji didžiulį atgarsį visuomenėje sukėlusio plius dydžio realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ laida. Joje televizijos žiūrovai išvys skandalingąją apkūnių merginų fotosesiją, kuri privertė ne vieną garsią moterį suabejoti kitų primestais grožio standartais.

LNK kanalu transliuojamas tarptautinio pripažinimo sulaukęs projektas griauna grožio standartus ir siekia surasti pirmąją plius dydžio žvaigždę Lietuvoje. Skandalas kilo, kai viešojoje erdvėje pasirodė nuotraukos iš pirmosios atviros merginų fotosesijos, kai apkūnios merginos pozavo su bikiniais vidury dienos sostinės gatvėse. Ir kol vieni gyrė merginas už drąsą ir pritarė „Dydžio (r)evoliucijos“ nešamai žinutei, kiti – net ir net garsūs pramogų pasaulio žmonės – pasmerkė tokį saviraiškos būdą, šou dalyves išvadinę „kvailutėmis“, o jų kūnus – „neskaniais“ ir „nesveikais“.

„Rytas prasidėjo nuo nepažįstamos moters žinutės Facebooke, ji parašė: „Erika, laikykis“. Tada atėjo antra žinutė, dabar jau nuo kitos moters – ir vėl: „Erika, laikykis, nekreipk dėmesio.“ Tada ir supratau, kad žmonės jau pamatė mūsų „revoliuciją“, – pasakoja viena iš šou komisijos narių Erika Vitulskienė. – Kai atsidariau portalus, žinojau, ko tikėtis. Labiausiai jaudinausi dėl mūsų merginų – dar per fotosesiją sakiau: „Bus daug purvo, negatyvo. Pasiruoškite tam.“

Į plius dydžio mados pasaulį pasinėrusi ir netrukus jau antrąją savo plius dydžio kolekciją pristatysianti Erika Vitulskienė puikiai žino, ką reiškia būti stambesne moterimi pramogų pasaulyje.

„Kai išgarsėjo Merūnas (operos solistas Merūnas Vitulskis, - red. past.) visi atsigręžė ir į mane – prasidėjo replikos, kad aš ne taip atrodau, kaip esu jo neverta... Tuomet ir pati atsidūriau televizijoje, šokių projekte, ir vėl pasipylė komentarai – kaip aš tokio sudėjimo rodausi eteryje ir dar drįstu šokti. Užkulisiuose net žymios moterys leisdavo sau pasakyti, kad mano partneriui sunku su manimi ar kad turėčiau numesti svorio. Nesulaukiau jokio palaikymo“, – prisimena Erika. „Savo patirtimi aš dalinausi ir su merginomis filmavimo metu. Nebuvo lengva kalbėti tuos skaudžius žodžius kalbėti, kai žinai, kad visa tai išgirs visa Lietuva, bet aš norėjau, kad į šou atėjusios merginos suprastų, kad tokių moterų kaip jos – yra labai daug.“

Pirmadienio „Dydžio (r)evoliucijos“ dalyvių atrankoje žiūrovai išvys ir jau pažįstamų veidų. Iš Londono į šou atvyko ir beveik prieš dešimtmetį muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi raudonplaukė garbanė Donata Virbilaitė.

„Kai per šiuos metus vis grįždavau į Lietuvą, matydavau, kokie tolerantiškesni tampa žmonės – atsirado „MeToo“ judėjimai, LGBT eitynės sostinės gatvėse... Žodžiu, galvojau, kad viskas jau tikrai pasikeitė į gerą. Jūs įsivaizduokit mano reakciją, kai pasirodo nuotraukos iš mūsų fotosesijos, ir net artimi draugai viešoje erdvėje „skalbia“ mane ir kitas merginas už „nesveiką“ ar „negražų“ kūną. Po kilusio skandalo teko gerokai „prasivalyti“ draugų sąrašą“, – aiškina Donata, dėl dalyvavimo „Dydžio (r)evoliucijoje“ palikusi savo gyvenimą ir darbą Didžiojoje Britanijoje.

„Visos mes dalyvės laukiame pasirodant pirmosios laidos – tikimės, kad galbūt, jei žiūrovai išgirs mūsų istorijas, pamatys, kaip visas tas apsinuoginimas vyko iš tiesų – galbūt atsiras tokių, kurie mus palaikys? Aš pati dėl komentarų nesijaudinu – tik noriu, kad pagaliau Lietuvos žmonės prabustų iš to standartais apaugusio letargo miego.“

Pirmasis Lietuvoje plius dydžio realybės šou „Dydžio (r)evoliucija“ – jau šį pirmadienį 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Nematau jokio šou tik kažkokias iškarpas. Neįdomu visai, kažkoks šlamštas rodomas, nes nesuprasi ar buvo kokios užduotis, ar buvo jos vykdomos ir kaip vykdomos ir t.t. Nieko nesuprantu kaip vienos lieka, kitos išmetamos iš šou ir t.t., ir t.t. Vienu žodžiu pirmą kartą tokią nesąmonę matau.Arba pilnas rodymas, arba geriau nieko,

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pamiršote , merginos 10 dievo įstatymų. Tiksliau pagrindinį- nepersivalgyti. Ir tokia antra pusė atrodo kaip gegužiukas kielės lizde.Tik nedidelė dalis maisto reikalinga , visa kita pavirsta į š. Tai nebūkite produktyvūs š.. fabrikai ir ateityje nereikės gailėtis .

Tikėjausi iš Vitulskienės daugiau

Tikėjausi iš Vitulskienės daugiau portretas
Erika, Erika jūs visos neabejotinai gražios, bet ne ant jūsų pila purvą, o jūs pačios prigaminote purvo ir drabstotės. Pažiūrėk į žodžius ant merginu kūno, tai vulgarus kūnų pateikimas. Neik pigiu primityvizmu. Jei būtumėte skoningai modelius pateikę, būtumėte šaunuolės, o dabar, deja, nevykėlės ir nieko daugiau.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių