Quantcast

E. Vareikis: turiu nuostabią žmoną

  • Teksto dydis:

Nors konservatorius Egidijus Vareikis iki šiol vadinamas alkoholiku, šlitinėjusiu oro uoste ir lupusiu žmoną, politikas tai vadina praeitim. Arielkos butelio kaklas užrištas, šįkart visam –trečiadienio vakarą 19.30 val. praneš LNK laida KK2.

„Man visiškai nesinori gerti, nesinori pramogėlių“, - KK2 sako E. Vareikis.

Dėl visko, kas įvyko labiausiai dėkingas savo žmonai Rosvitai Vareikienei.  Nes moteris vyro nepaliko net tuomet, kai E. Vareikį smerkė kolegos, tyčiojosi  žurnalistai.

„Mano didelei laimei aš turiu nuostabią šeimą, nuostabią moterį, kuri  turėtų 100 argumentų mane mesti ir ieškoti lengvesnio kelio, ji pasirinko sunkesnį, jos stiprybė labai didelė“, - laidai KK2 prisipažins E. Vareikis.

Egidijus Vareikis nuo alkoholizmo gydėsi dar prieš šešerius metus.  Bet vėliau politikas nusprendė, kad gali vartoti alkoholį saikingai. Būtent ši filosofija, arba kitaip tariant,  saikingas girtavimas ir pakišo E. Vareikiui koją. 

Tačiau šiandien, atsisveikinęs su alkoholiu, E. Vareikis nebebijo nei pašaipių komentarų, nei kandžiosios laidos KK2. Nustojus gerti, dingo baimė atrodyt juokingai ar negražiai. Vyras numetė net dvidešimt kilogramų, sportuoja, valgo salotas ir rašo eiles. Po įvykusios skaudžios tragedijos E. Vareikis ieškojo būdų, kaip nusiraminti. Šiandien jam labiausiai padeda dukters dovanotas rožančius ir meditacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

slykstu skaityti

slykstu skaityti portretas
siuksle o ne zmona...

artas

artas portretas
nuostabiu zmonu niekas nedauzo, o ant ranku nesioja...

Jonas

Jonas  portretas
Tai ar cia reiskia, kad zmona pasidare nuostabi po geru pono E.Vareikio pamoku? Tai ar tai reiskia, kad visi taip turime daryti... norint zmona gera padaryti:)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių