Quantcast

E. Mendes paaiškino savo ir R. Goslingo dukters vardą

  • Teksto dydis:

Naujai iškepta mamytė Eva Mendes atskleidė, kad jos labai mėgstama klasikinė istorija „Paryžiaus katedra“ (Notre-Dame de Paris) įkvėpė ją duoti dukrai Esmeraldos vardą.

Aktorė ir jos vaikinas Ryanas Goslingas (Rajenas Goslingas) rugsėjį tyliai susilaukė pirmagimės Esmeraldos Amados Gosling, o dabar, pirmą kartą po gimdymo, E.Mendes viešai papasakojo apie motinystę ir sprendimą parinkti naujagimei tokį neįprastą vardą.

Grožio tinklaraščiui „Violet Grey“ aktorė sakė: „Ir Ryanui, ir man patinka veikėja Esmeralda iš to Victoro Hugo (Viktoro Hiugo) romano, „Paryžiaus katedros“, ir mes tiesiog pagalvojome, kad tai – gražus vardas. Amada buvo mano senelės vardas. Ispaniškai tai reiškia „mylimoji“.

Be to, E.Mendes pripažino, kad būti mažosios Esmeraldos mama nėra jau taip sunku, kaip ji manė, ir užsiminė, kad mažylės gyvenimas galbūt sunkesnis nei jos.

„Jai viskas sunku. Pavyzdžiui, aš nevėmiau nuo 10-ojo dešimtmečio, o ji apsivėmė jau du kartus nuo to laiko, kai pradėjome šį interviu. Motinystė yra pyragėlis, palyginti su tuo, ką reiškia būti kūdikiu“, – juokavo aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių