Quantcast

E. Dragūnas: jei kažkoks atlikėjas mane pravirkdys, pažadu būti jo vairuotoju mėnesį

  • Teksto dydis:

Sekmadienį LNK televizijos eteryje nugriaudėjo didžiausios pavasario naujienos – muzikinio šou „Finalo ketvertas“ premjera.

Buvo atskleisti keturi talentingi vokalistai, tapę pirmuoju ketvertu, užėmusiu muzikinius sostus. Tai – jau dešimtmetį grupės SEL vokaliste dirbanti Silvija Pankūnaitė, LNK serialo „Juodosios našlės“ teminės dainos kūrėja Ingrida Toleikytė, šimtus tūkstančių perklausų „Youtube“ renkantis Gabrielius Vagelis ir projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Justina Budaitė-Juna.

Vis dėlto išsilaikyti muzikiniuose sostuose pavyko ne visiems. Silvija Pankūnaitė tiesioginio žiūrovų balsavimo metu nusileido Kotrynai Juodzevičiūtei. Dvikovos metu Kotryna atliko itin jautrią dainą „1944“.

„Man ši daina itin daug reiškia – tais metais, kai ji laimėjo „Euroviziją“, buvau viena iš Donato Montvydo pritariančiųjų vokalisčių. Mane daina itin paveikė, greičiausiai dėl to ir susigraudinau“, – atskleidė ant scenos ašarų nesuvaldžiusi Kotryna.

Atmosfera ypač įkaito į sceną užlipus Gabrielei Banevičienei-Gabi. Ji atliko įspūdingą kūrinį „I Put A Spell On You“ ir sužavėjo ne tik publiką, bet ir projekto teisėjus. „Kur tu buvai anksčiau?“ – neatrastu talentu stebėjosi Martynas Tyla. Jam, Vidui Bareikiui ir Egidijui Dragūnui-SEL vienbalsiai nusprendus, Gabi gavo progą iškviesti „Finalo ketverto“ narę į dvikovą. Pripažinti pralaimėjimą teko Ingridai Toleikytei.

Žiūrovus nustebino ne tik nauji vardai Lietuvos muzikos padangėje, bet ir komisijos narių pasisakymai.

„Jei kažkas per šį projektą mane pravirkdys, pažadu būti jo vairuotoju mėnesį”, – pokštavo Egidijus Dragūnas-SEL.

Muzikinio šou premjera baigėsi dar niekur nematyta intriga. Tris „taip“ gavęs Šarūnas Kizla-Sharray progą iškviesti „Finalo ketverto“ narį į dvikovą turės tik kitą sekmadienį. Tai galės būti dar neužrakintų sostų savininkai – Gabrielius Vagelis arba Justina Budaitė-Juna.

Ką į dvikovą iškvies Šarūnas Kizla-Sharray? Ar „Finalo ketvertui“ pavyks apginti savo sostus? Netikėtos dvikovos ir finalo verti pasirodymai. Kiekvieną sekmadienį 19 val. per LNK televiziją.

„Finalo ketverto“ vedėjai – Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius.

Teisėjai: Vidas Bareikis, Egidijus Dragūnas-SEL ir Martynas Tyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Turint galvoj kaip jis vairuoja...

Turint galvoj kaip jis vairuoja...  portretas
Cia... Grasinimas? ;)

Koksas

Koksas portretas
Busi nebent shvampalu.

Nika

Nika portretas
Kad jis teises prapyles,gal su karuciu vezios
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių