Quantcast

E. Andreikaitė: jau po medaus mėnesio radau kitos merginos nuotraukų

  • Teksto dydis:

Mindaugo Kuzminsko žmona Eglė Andreikaitė patvirtina, kad jiedu su krepšininku nebegyvena jau seniai – skirtingais keliais pasuko praėjus vos dviem savaitėms po vestuvių.

LNK televizijos laidai KK2 E. Andreikaitė davė išskirtinį interviu, kurį žiūrovai išvys jau šio ketvirtadienio vakarą 19.30 val.

Mindaugo ir Eglės Kuzminskų šeima daugeliui atrodė tobula, tačiau jau prieš pusmetį pradėta kalbėti, kad jiedu skiriasi. Visgi Mindaugo ir Eglės versijos skiriasi – žinomas krepšininkas teigia, kad santuoka žlugo, nes jis norėjo kurti šeimą, tuo tarpu jo buvusi mylimoji teigia, kad viskas yra kur kas paprasčiau – Mindaugas jai buvo neištikimas.

Medaus mėnesį Eglė ir Mindaugas leido Balio saloje, tačiau jau tada mergina pastebėjo, kad Mindaugas elgėsi nenatūraliai – neleido dėti į „Instagram“ paskyrą judviejų nuotraukų.

Po medaus mėnesio jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Eglė Mindaugo kompiuteryje atrado jo nuotraukas su kita mergina: „Nežinau, kokios gali būti mintys pamačius tokį dalyką, tai tikrai nebuvo pozityvios ir net didžiausiam priešui to nelinkėčiau. Buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi...“.

Eglė laidoje pasakos, kad Mindaugas neprisipažino ir viską neigė, tačiau merginai buvo per skaudu – ji išsikraustė gyventi pas tėvus: „Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į namus“.

Tai buvo ne mano sprendimas. Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves.

Įskaudinta mergina pasakos, kad sprendimą skirtis priėmė ne jiedu kartu, bet vienas Mindaugas: „Tai buvo ne mano sprendimas. Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves“.

Buvusi M. Kuzminsko mylimoji kalbės, kad taikytis pora bandė, tačiau viskas veltui: „Bandėme taikytis, bet tai buvo tiesiog neįmanoma, nes kai gyveni mele, tikrai neįmanoma nieko sutaisyti“.

Gražuolė pripažino, kad nors neištikimybę išgyventi sunku, visgi dėl meilės ji būtų Mindaugui atleidusi.

„Kiekviena moteris sako, kad neatleistų neištikimybės, aš irgi taip sakiau, bet kol tau tai nenutinka – į viską žvelgi kitaip. Aš būčiau atleidusi, tiesiog žmogus to nenorėjo. Žmogus, kuris nori susitaikyti, atsiprašo pripažindamas savo kaltę, nes klysti gali bet kas“, – kalbės E. Andreikaitė.

Eglės ir Mindaugo meilė užgimė 2011-aisiais Europos krepšinio čempionato Lietuvoje metu. Tuo metu Eglė buvo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo šokėja. Mindaugas Eglę užkalbino pirmasis – pakvietė kavos.

Mindaugui išvykus žaisti į Malagos „Unicaja“ klubą, po kurio laiko paskui jį pasuko ir jo širdies draugė Eglė, vėliau pora persikėlė gyventi į Niujorką, kur Mindaugas pasirašė milijoninį kontraktą su NBA komanda „Knicks“.

Iš santuokos su garsiu krepšininku Eglei liko kelios kartoninės dėžės su daiktais ir keli paveikslai. Šiuos daiktus jau anksčiau į Eglės tėvų namų kiemą atvežė Mindaugui atstovaujantys antstoliai.

„Penktadienį jis pristatė mano daiktus į tėvų namus. Aš įeiti negaliu, nes kodai mūsų bendruose namuose buvo pakeisti. Jis be jokio teismo nutarimo pristatė mano daiktus mano tėvams“, – laidoje kalbės Eglė.

Portalas jau rašė, kad apie M. Kuzminsko neištikimybę kalbėjo ir E. Andreikaitės draugė Dovilė Urbanaitė bei sporto žurnalistė Laima Janušonytė-Steinhoff.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
vel pinigai, gero gyvenimo troskimas tikejimas princais ir pricesem, normalu zmogui, tik esu sventai tikras vieno kalto santykiuose nebuna, patarciau baikti skustis ir pradeti nuo saves, ir sunkiai dirbti kad uzsitarnauti kazka savo gyvenime, o tas viesas skalbiniu skalbimas tai pats slyksciausias reikalas susimastyk

NIKA

NIKA portretas
miela EGLE,kaip noriu jUS UZSTOTI,BET NEGALIU,nes rasote,kad po 2 savaiciu po vestuviu pasukote savais keliais ir dar del kazkokios nuotraukos,tai kokio velnio trenketes paskui ji,kokio velnio tas baisus pavydas pamacius nuotrauka su kita.Juokinga,cia persasi klausimas,ar ne svarbiausia priezastis pinigai,nes juk pikule pasitranke po Egipta su kitu o jos vyrelis minkstbambelis vel prieme.Tam tai jau zuvus savigarba,o matomai tavo vyrui dar ne,todel nekiskit visko i pinigus

Anonimas

Anonimas portretas
Nusivylus barakuda
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių