Quantcast

D.Rinkevičienei – pagrindinis vaidmuo televizijos seriale

  • Teksto dydis:

Po keturiolikos metų pertraukos aktorė Donata Rinkevičienė vėl vaidins televizijos seriale.

Penki sezonai Lenkijoje, trys milijonai žiūrovų kas savaitę ir tikri receptai, kurių laukia visa šalis. Visa tai – apie naująjį LNK serialą "Gyvenimo receptai", kuris nuo naujojo LNK sezono bus kuriamas pagal tarptautinį scenarijų "Przepis na życie".

Tai visiška naujiena Lietuvos rinkoje: žiūrovai seks ne tik meilės istorijos peripetijas, bet ir lauks pagrindinės herojės gaminamų patiekalų receptų.

Pagrindinis vaidmuo patikėtas aktorei D.Rinkevičienei, žiūrovus sužavėjusiai humoro laidoje "Dviračio šou". Ji – ne tik žinoma aktorė, dirigento Gintaro Rinkevičiaus žmona, bet ir keturių vaikų mama, pati išgyvenusi ne vieną gyvenimo dramą. Pastarąjį kartą Donata pasirodė serialuose "Labas vakaras, mielasis" ir "Šachrazados pasakos".

"Kai išgirdau pasiūlymą, iš karto susimąsčiau: kodėl aš? Bet vyras apsidžiaugė. Vaikai – irgi. Pagalvojau, o kodėl gi ne? Juk neatsitiko kažkas neįtikimo, esu aktorė, ir normalu, kad gaunu pasiūlymą, susijusį su savo profesija", – sako D.Rinkevičienė, dėl vaidmens atšaukusi savo kelionę su vyru į Gruziją – Batumyje ji ketino aplankyti ten gyvenančius gimines.
Donata prisipažįsta: kuo arčiau filmavimai, tuo labiau dreba kinkos.

"Aš net sapnuoju tą vaidmenį. Ypač dėl to, kad teks filmuotis su patyrusiais kino ir teatro vilkais", – prisipažįsta aktorė.

"Gyvenimo receptai" – tai gyvenimiška istorija apie moterį, vardu Jūratė, kurią po šešiolikos bendrų gyvenimo metų palieka vyras. Bet, pasirodo, nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Būtent čia ir prasideda naujas Jūratės gyvenimas.
"Šiek tiek naivoka, patikli, bet geraširdė. Jai trūksta gudrumo ir šelmiškumo, bet apstu kitų gražių savybių", – susižavėjusi apie savo heroję kalba Donata.

Jūratė – puiki virėja. Lenkijos serialo žiūrovai kartu su serialu mėgaujasi ir išradingais Ankos – tokiu vardu pagrindinė "Przepis na życie" herojė – receptais.

"Kai turi tiek vaikų, privalai gaminti. O kai vaikai labai skirtingi, turi būti išmoninga, kad kiekvienam įtiktum. Turiu firminių receptų, ką tik iškepiau savo firminį kugelį... O su vyru visada aplankome draugų rekomenduotus restoranus mieste – labai mėgstame gerą maistą. Virtuvė, maistas, receptai – man nesvetima", – sako D.Rinkevičienė ir tiksi, kad tai bus serialas, kurį žiūrint tįs seilė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Tiesiog laukio trečiadienio, nes seniai gyvenime žiūrėjau tokį serialą, kad žiūriu ir tikiu kiekvienu žodžiu ką ten pasako. p.Rinkevičienė išties labai graži, švelni, moteriška ir puikiai atlieka vaidmenį. Tik pykstu, kad ne kasdien rodo. Ir visi kiti aktoriai taip gerai vaidina, kad neturiu žodžių. Nu bet ir surinko visus geriausius į vieną filmą. Smagu, ačiū.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių