Quantcast

Dingusios S. Grafininos vyras Nigelas: net mūsų pažinties istorija buvo melas

  • Teksto dydis:

Pasaką primenantis gyvenimas, kuriame daug prabangos ir nuotykių, – taip iš šono prieš dvejus metus galėjo nuskambėti buvusios „Olialia” mergaitės ir modelio lietuvės Sandros Grafininos pasakojimas žiniasklaidoje.

„Melas buvo net mūsų pažinties istorija“, – šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins daugiau nei mėnesį dingusios Sandros sutuoktinis Nigelas West-Macauley.

Interviu prieš dvejus metus Sandra pasakojo, kad su Nigelu susipažino Londone, amerikiečių dailininko ir filmų kūrėjo Andy Warholo parodoje. Į ją lietuvaitę neva pakvietęs pažįstamas meno kolekcionierius.

„Su Sandra susipažinome Londone. Ji su manimi susisiekė per pažinčių programėlę, kurioje buvau užsiregistravęs“, – pasakos Nigelas. Pasak vyro, Sandra vėl norėjo būti garsi, kaip tuomet, kai tapo „Olialia“ mergaite. Taip ji neva tikėjosi, kad taps neliečiama ir galės pridengti savo tikrąją veiklą.

Interviu, kurį Nigelas davė iki jo suėmimo likus vos parai, žiūrovai išgirs moters gyvenimo užkulisius, primenančius Holivudo filmą.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą 20.00 val. tik per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patvarke

Patvarke portretas
Aišku kad jis atsakingas už jos dingimą, greičiausiai ją patvarke, nes ji išprovokavo, vyrams tai nera sudetinga. Zinojo ką veda, bet nežinojo ar atlaikys, jam buvo vistiek. Gal jo tokia depresijos forma

Klaipediete

Klaipediete portretas
,,Vyras'' kuris smeizia savo zmona, menkina ja, kaltina neistikimybe, nera vertas to vardo, tai SKUDURAS i kuri norisi nusivalyti kojas, KODEL? taip drasiai smeizia moteri is kurios piningu jis gyveno , susiktas ALFONSAS, 100% tikiu , kad jis nuzude sia paslydusia moteryte, nes zino jog ji NEGRYS ir NEPANEIKS ,sudo'' smeisto, niekas neistiese pagalbos rankos, bet tik JA naudojosi, tiek TV, tiek namiskiai. Visi mate , kad reikalinga pagalba , bet artimiausiems zmonem buvo ...pofik ...SKAUDU buvo grazi moteris..

Melas

Melas portretas
O tam melui puikiai pritarė ir dalyvavo pats... Oi, neaiškus tipas...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių