Quantcast

Dideli berniukai Australijoje neverkė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadieniais 20 val. TV3 eteryje – kelionių dienoraštis „Visos Australijos dulkės“ su keliautojais, kolegomis – Martynu Starkumi ir Vytaru Radzevičiumi – priešakyje. Duetas žiūrovams dovanoja nepaprastas akimirkas iš jų kelionės po Australijos žemyną. Negana to, Martynas ir Vytaras savo ištikimiems gerbėjams pristatė specialų klipą, kuriame – įspūdingos kelionės vaizdai ir daugelį maloniai nustebinanti dainininko Sauliaus Prūsaičio sukurta ir atliekama daina „Big Boys Don‘t Cry“.

Specialiame klipe, kurį galima pamatyti internete,  – ilgo kelio, įveikto automobiliu, vaizdai, akimirkos iš rodeo, maudynių vandenyne, linksmi žinomo dueto dialogai. Kai kurios užfiksuotos situacijos puikiai atspindi S. Prūsaičio dainos žodžius „dideli berniukai neverkia“: nesvarbu, kad teko ilgas bemieges valandas sėdėti prie vairo ar lopyti padangą. 

Šis vaizdo klipas – TV3 projekto „Visos Australijos dulkės“ montažo režisieriaus vizija, žvilgsnis iš šalies.

„Kaip daugumoje garso takelių, taip ir čia kūrinys papuošiamas vaizdais, kuriems daina buvo sukurta. Daina graži, tinkanti, kiek melancholiška, kas būdinga S. Prūsaičio kūrybai ir žmonių, esančių ilgoje kelionėje, kartais pasitaikančiai būsenai. Manau, tai puiki kelio daina. Saulius jaučia, mato, ko mums reikia. Nuostabus kūrėjas, esu didelis jo gerbėjas“, – sako M. Starkus.

„Didelis džiaugsmas, kai toks kūrinys skamba šalia. Dovanojame jį visiems Jums!“ – savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ apie „Big Boys Don‘t Cry“ parašė keliautojai, o M. Starkus specialiai S. Prūsaičiui, kūrusiam dainą, dedikavo prisipažinimą: „Ačiū, maestro. Toks jaunas, o jau Chrisas Rea! Esu didelis tamstos gerbėjas.“

Internautai taip pat neliko abejingi specialiam projekto „Visos Australijos dulkės“ vaizdo klipui. „Garso takelis nuostabus!“, „Daina tinka jums, o jūs – dainai“, „Žiūrint klipą kyla nostalgija Australijai“, – komplimentų negailėjo gerbėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių