Quantcast

Dėl svajonės A. Nedzinskui teko išleisti santaupas, parduoti automobilius

  • Teksto dydis:

„Aš tikrai gyvenu geriau negu Radži. Turiu daug daugiau laisvės, daug daugiau vietos, galiu ir dainuoti savo namuose, ir rėkauti, ir niekas man policijos neiškvies“, – juokaudamas šį trečiadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val.  teigs buvęs Seimo narys, keistuoliu neretai vadintas, realybės šou išgarsėjęs Antanas Nedzinskas.

Pastaruosius penkerius metus Antanas itin retai matomas pramogų pasaulyje. Pasirodo, baigęs kadenciją Seime, Antanas apsigyveno iš močiutės paveldėtoje sodyboje Trakų rajone.

„Visada svajojau gyventi toliau nuo žmonių“, – pasakos Antanas. Sutikite, keista girdėti tokius žodžius iš žmogaus, kuris daugelį metų buvo it po padidinamuoju stiklu… Tačiau, pasak Antano, tik nedaugelis šiais laikais gali sau leisti prabangą bent kelias dienas nematyti nė vieno žmogaus. Antanas pagaliau turi tai, ko visada troško – ramybę, ir tylą, kuria mėgaujasi, mat artimiausi Antano kaimynai – už puskilometrio.

Sodybą, kurioje net ne vienas ir ne du pastatai, Antanas pasakos statęs savo rankomis: nuo projekto, pamatų, iki apšiltinimo ir komunikacijų išvedžiojimo. Ir viskas tam, kad sutaupytų. Vardan svajonės Antanas prisipažins išleidęs ne tik beveik 60 tūkstančių eurų, kuriuos sutaupė dirbdamas Seime, bet ir pardavęs beveik visus senos kartos automobilius, kuriuos kolekcionavo ir pats restauruodavo.

Kaip šiandien sekasi garsiausiam Antanui Lietuvoje, ar jo širdis vis dar laisva, kokių poelgių praeityje Antanas niekada nekartotų? Jau šį trečiadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gile

Gile portretas
Antanai tu šaunuolis vyras sutaupei nemetei į kairę į dešne pinigų už tai ir turi! Linkiu tau sekmės pilnai igyvendinti šią svojone! Esi paprastas žmogus, nuoširdus tai gerai!!!

Va taip

Va taip portretas
Nusipenėjes net baisu žiūrėti,nu lašinių pavaišinimas prie kavos tai net nejuokinga.

Anonimas

Anonimas portretas
Geros algos pas išrinktuosius jei per kadencija nėt šitoks sugebėjo 60 tūkstančių susitaupyti....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių