Quantcast

Daugiausiai uždirbanti pasaulio garsenybė – bokso superžvaigždė F. Mayweatheris

41-erių bokso superžvaigždė Floydas Mayweatheris su 285 mln. dolerių (243 mln. eurų) metinių pajamų yra daugiausiai uždirbanti pasaulio garsenybė.

Tai rodo 100 daugiausiai uždirbančių žvaigždžių sąrašas, kurį pirmadienį paskelbė JAV žurnalas „Forbes“. Antroje vietoje liko aktorius George'as Clooney'is, kurio metinis uždarbis siekia 239 mln. dolerių.

Realybės šou žvaigždė Kylie Jenner „Forbes“ sudarytame sąraše yra trečia. Prieš kelias dienas žurnalas sukėlė furorą paskelbdamas, kad 20-metė netrukus gali tapti jauniausia visų laikų milijardiere, turtus susikrovusia savo jėgomis. Europoje veikiau nežinomai TV teisėjai Judy Sheindlin pavyko sąraše užimti ketvirtą vietą. Penketuką užbaigia amerikiečių aktorius Dwayne'as Johnsonas.

Muzikos industrijai sąraše atstovauja grupės U2 (6 vieta) ir „Coldplay“ (7) bei britų atlikėjas Edas Sheeranas (9). Aukštai sąraše yra ir futbolo superžvaigždės Lionelis Mesis (8) ir Cristianas Ronaldas (10).

„Forbes“ vertino ikimokestines garsenybių pajamas, kurias jos gavo nuo 2017 metų birželio iki šių metų birželio 1-osios. Tai, be kita ko, yra ir įplaukos iš reklamos bei prekybos. Sąrašas laikomas patikimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių