Quantcast

Dainininkės T. Swift vargai teisme dar nesibaigė

  • Teksto dydis:

JAV popmuzikos žvaigždė Taylor Swift (Teilor Svift) apsiverkė ir glėbesčiavo advokatus, kai teisėjas paskelbė, kad buvusiam radijo laidų vedėjui nepavyko įrodyti, jog ji asmeniškai siekė jo atleidimo iš darbo dėl to, kad prieš koncertą per foto sesiją jis tariamai griebė jai už sėdmenų. Tačiau dainininkės vargai dar nesibaigė.

Nors JAV apygardos teisėjas Williamas Martinezas (Viljamas Martinesas) penktadienį atmetė radijo didžėjaus Davido Muellerio (Deivido Miulerio) ieškinį, pirmadienį analogiškus kaltinimus jos motinai ir pažįstamam radijo stotyje nagrinės prisiekusiųjų teismas.

D. Muelleris ieškinį šiems trims asmenims iškėlė po to, kai T. Swift komanda apie tariamą 2013 m. įvykusį incidentą pranešė jo viršininkams. Jis siekia prisiteisti iki 3 mln. JAV dolerių, tvirtindamas, kad dėl šių kaltinimų jis prarado reputaciją ir darbą.

T. Swift savo ruožtu ieškovui padavė priešieškinį dėl seksualinio priekabiavimo. Ji reikalauja, kad teismas pripažintų vyriškio kaltę, bei nori prisiteisti iš jo simbolinį dolerį. Be to, prisiekusieji dar svarstys ir jos kaltinimą priekabiavimu.

„Galiu tik didžiuotis, atstovaudamas žmogui, kaip T. Swift, pasiryžusiai tokioje situacijoje netylėti“, – greta teismo pastato penktadienį teigė advokatas Douglasas Baldridge'as (Daglasas Boldridžas), taip pat padėkojęs teisėjui.

D. Muellerio komanda teismo sprendimo nekomentavo. Prieš prisiekusiesiems išklausant baigiamąsias kalbas, teisme parodymus kelias dienas davė dainininkė ir kiti liudytojai.

T. Swift ketvirtadienį ant liudytojų pakylos praleido valandą ir nenoriai pasakojo apie „bjaurų, šiurpų ir šokiruojantį“ susidūrimą su D. Muelleriu prieš koncertą.

„Jis nepaleido mano nuogo sėdmens, nors aš nuo jo atsitraukiau toliau“, – teigė dainininkė.

„Tai tikrai buvo sugriebimas. Labai ilgai trukęs sugriebimas“, – pareiškė ji.

Teismo posėdžio dalyvius prajuokino T. Swift žodžiai, kad pamatyti, kaip D. Muelleris sugriebė moterį už sėdmenų, esą buvo galima pamatyti tik iš apačios, „o jokių mūsiškių ten nebuvo“. Vis dėlto dainininkės apsaugininkas Gregas Dentas matė, kaip tas didžėjus „pakėlė mano sijoną“, sakė ji.

T. Swift liudijo, kad nusifotografavusi stengėsi nuo D. Muellerio laikytis kuo toliau. Ji tvirtino jam ir jo merginai, kuri taip pat buvo nuotraukoje, monotonišku balsu padėkojusi už tai, kad atėjo į koncertą.

Atlikėja pasakojo buvusi priblokšta šio įvykio, bet nieko nesakė D. Muelleriui ir nenutraukė prieš savo koncertą vykusio susitikimo su gerbėjais, nes nenorėjo nuvilti kelių dešimčių eilėje nusifotografuoti laukiančių gerbėjų.

Nuotraukoje, kuri buvo parodyta prisiekusiesiems, bet nepaskelbta, D. Muelleris ranka laiko T. Swift apkabinęs už nugaros, jo ranka yra žemiau juosmens. Radijo didžėjaus mergina Shannon Melcher (Šenon Melčer) stovi šalia dainininkės kitoje pusėje. Visa trijulė šypsosi.

Penktadienį S. Melcher liudijo, kad trumpo susitikimo metu nieko nepastebėjo ir kad ji bei D. Muelleris tą vakarą buvo šiurkščiai išprašyti iš arenos. S. Melcher teigimu, tokie kaltinimai D. Muellerį sugniuždė.

Moteris pasakojo, kad su D. Muelleriu iš pradžių drauge dirbo kantri muzikos radijo stotyje „KYGO-FM“ ir 2013 m. vasarį ėmė susitikinėti, iki koncerto likus keliems mėnesiams. 2013 m. pabaigoje pora išsiskyrė, tačiau, S. Melcher teigimu, liko draugais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių