Quantcast

Dainininkė Shakira susilaukė antro sūnaus

  • Teksto dydis:

Kolumbietė popmuzikos žvaigždė Shakira (Šakira) patvirtino susilaukusi savo antrojo sūnaus, praėjus daugiau negu 14 valandų po šios džiaugsmingos žinios paskelbimo socialiniame tinkle "Twitter".

37 metų dainininkė ir jos partneris futbolininkas Gerard'as Pique (Žeraras Pikė) pasveikino naująjį šeimos narį ketvirtadienį vienoje Barselonos miesto ligoninėje, bet šią naujieną patvirtino tik penktadienio popietę.

Iki tol ši informacija jau buvo nutekėjusi į socialinius tinklus, kur dešimtys gerbėjų skelbė sveikinimus porai savo "Twitter" paskyrose.

Oficialiame pranešime anglų ir ispanų kalbomis, kuris buvo paskelbtas Shakiros tinklalapyje, sakoma: "Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Sasha Pique Mebarakas (Saša Pikė Mebarakas), Shakiros Mebarak ir Gerardo Pique sūnus, gimė sausio 29 dieną 21 val. 54 min. (vietos, 22 val. 54 min. Lietuvos laiku) Barselonoje."

"Vardas Sasha yra graikiškos ir rusiškos kilmės; jis reiškia "žmonijos gynėjas" ir "karys". Ligoninės patvirtino, kad motinos ir vaikos sveikata puiki", - nurodoma pranešime.

Sacha tapo broliuku garsenybių poros pirmajam sūnui Milanui, kuriam prieš savaitę sukako dveji metai.

Žurnalistai jau kelias dienas budėjo prie klinikos, kurioje turėjo gimdyti dainininkė. Ispanijos žiniasklaida buvo paskelbusi, kad Shakirai ketinta atlikti Cezario pjūvį.

27 metų Barselonos futbolo klubo saugas G.Pique, anksčiau žaidęs užsienio klubuose, susipažino su Shakira, kai ji filmavosi savo dainos „Waka Waka“, tapusios Pietų Afrikos Respublikoje 2010 metais vykusio Pasaulio futbolo čempionato himnu, vaizdo klipui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių