Quantcast

Dainininkas Mino apie būsto paieškas Italijoje ir Anglijoje: svajonės pildosi

  • Teksto dydis:

Pastaraisiais metais daug laiko Italijoje ir Anglijoje praleidžiantis dainininkas Mindaugas Mickevičius – Mino prabilo apie būsto paieškas šiuose kraštuose.

„Galėčiau pailsėti ir viešbutyje, bet man labiau priimtina artimesnė, jaukesnė aplinka. Sakoma, jog kartais tereikia pagalvoti ir svajonės pildosi. Tai va – aš ir galvoju, kad smagu būtų tose šalyse, kuriose dažnai rengiu koncertus, turėti savo nuosavus namus“, – su šypsena sako atlikėjas.

Daug keliaujantis dainininkas nepamiršo ir kūrybos – pristato savo naują dainą „Skrisk“. Jis – teksto ir muzikos autorius.

„Tai – vasariška daina. Tie, kas ją jau girdėjo, patikino, kad sunku atpažinti, kas dainuoja... O ir jos stilius kiek netikėtas“, – prasitaria Mino.

Šiuo metu dainai kuriamas ir vaizdo klipas. Kūrybinių proceso detalių Mindaugas neatskleidžia – kol darbas nebaigtas, norisi išsaugoti paslaptį.

„Mėgaukimės vasara. Ilgi vakarai, ryto rasos gaiva, pievos, po kurias gali vaikščioti basas, laužo dūmai... Pakili nuotaika visada dovanoja kūrybos džiaugsmą. Tad, labai tikėtina, kad „Skrisk“ bus ne vienintelis mano kūrinys, publiką pasieksiantis iki rudens“, – su šypsena pasakoja dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių