Quantcast

D. Zonkus apie žmoną: ji taip gali keistis, kad man nereikės kitų moterų

  • Teksto dydis:

 Maironis ir Končita – tokius netikėtus vaidmenis tenka atlikti naujai iškeptai Zvonkų porai. Atlikėja Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus šiuo metu intensyviai filmuojasi LNK naujametinėje programoje.

„Pora kaip tvora – kunigas ir Končita, nieko nepridursi, – juokiasi Deivydas Zvonkus.  – Pamatęs žmoną Končitos vaidmenyje, apsidžiaugiau. Negalėjau patikėti, kaip ji gali keistis. O jeigu ir gyvenime ji taip keisis, man nereikės kitų moterų“.

Naujųjų metų naktį LNK rodys beprotišką muzikinę pasaką apie Raudonkepuraitę – klasikinė Šarlio Pero pasaka taps neatpažįstama. Katažinai, pavyzdžiui, teko Raudonkepuraitės senelės... Končitos vaidmuo.

Naujųjų metų naktį per LNK netrūks ir kitų staigmenų:  „Raudonkepuraitėje“ su Lietuva ir žiūrovais atsisveikins tautinė valiuta – litai. Deivydui Zvonkui teko ant 20 litų kupiūros įamžinto poeto ir kunigo Maironio vaidmuo.

„Žinant mano gyvenimo būdą, vaidmuo labai su juo kontrastuoja... Bet stilistai, visažistai pasistengė, ir tapau „dvadcoku“ (dvidešimties litų kupiūra), – juokėsi Zvonkus.
LNK radistai Jonas ir Rolandas naujametę naktį taps legendiniais lakūnais S. Dariumi ir S. Girėnu, kurie puošia dešimties litų banknotą. 
Visos LNK žvaigždės netikėtuose amplua – jau naujametę naktį per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aak

aak portretas
Noivirtielį Katažina suvaidino, čia tai bent. :)))))))

Autoriui

Autoriui portretas
Ti jis Zonkus ar Zvonkus :)

Danute.

Danute. portretas
Tai gerai, gal nors karta bus ziburelis panasus i Naujametini zibureli.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių