Quantcast

Realybės šou žvaigždė Londone miega pas draugę ant sofos

  • Teksto dydis:

2005-aisiais LNK televizijos eteryje pasirodęs pirmasis „Kelias į žvaigždes“ tuo metu mušė visas reitingų aukštumas. Keturis mėnesius trukęs realybės šou buvo vadinamas fenomenu Lietuvoje. Viena iš šešiolikos dalyvių, patekusių į televiziją buvo aštuoniolikmetė Donata Virbilaitė iš Kauno. Kur Donata yra dabar? Ką ji veikia? Ir kodėl Lietuvą išmainiusi į Turkiją, ji galiausiai atsidūrė lietuvių emigrantų pamėgtame Londone?

Atviras pokalbis su Donata Virbilaite – jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. per LNK.

Pasibaigus realybės šou „Kelias į žvaigždes“, Donata turėjo bene metams į priekį suplanuotą koncertinį turą, tad jaudintis dėl pinigų nereikėjo. Vos pilnametystės sulaukusi mergina ėmė uždirbti pasakiškus pinigus. Donata neslepia – už vieną koncertą ji gaudavo apie 2 tūkst. litų, o koncertų per mėnesį būdavo bent dešimt ir daugiau. 20 tūkst. litų per mėnesį – tiek uždirbdavo ir išleisdavo dainininkė. „Aš nuomavausi butą pačioje senamiesčio širdyje už 3 tūkst. litų. Nebuvau taupi, taškiau pinigus, baruose vaišindavau draugus, pirkdavau brangią avalynę, nes tai buvo mano silpnybė“, – apie savo išlaidumą pasakoja D. Virbilaitė.

Paklausta, ar nuo realybės šou laikų jai pavyko susitaupyti, Donata pripažįsta, kad nesusitaupė nieko, jai pavyko nusipirkti nedidelį vieno kambario butą buvusiame bendrabutyje. Taigi dabar, norėdama išgyventi ir išgarsėti, Donata emigravo į Didžiąją Britaniją, kur dirba restorano administratore. „Londone man užtenka pinigų nueiti į barą ar restoraną, tiesa, transportui išleidžiu bene 200 svarų arba beveik 900 litų. Gyvenu šeštojoje zonoje, kuri yra toli nuo miesto centro, miegu pas draugę svetainėje ant sofos“, – apie gyvenimo buitį Anglijoje pasakoja atlikėja.

D. Virbilaitei kartais pasiseka padirbėti didesnių dydžių modeliu, tačiau iš to ji kol kas pragyventi negali. Visai neseniai lietuvaitė nusprendė pabandyti išgarsėti dalyvaudama įvairiuose birtų televizijos šou – ji pateko į nacionalinės Didžiosios Britanijos televizijos BBC lieknėjimo projektą.

Donata sako, kad visai nesigėdija emigrantės duonos, o paprasti darbai jos negąsdina. Lietuvoje minias gerbėjų turėjusi dainininkė skaičiuoja, kad galėjo užgyventi ir nuosavus namus, ir automobilį, ir galbūt nemažą sąskaitą banke. Tačiau ji pasirinko, o gal ir aplinkybės pastūmėjo laimės ieškoti užsienyje. „Aš turiu labai įdomų gyvenimą, laisvę, galimybes. Aš darau tai, apie ką daugelis pasvajoja, bet bijo", – apie savo gyvenimą svetur pasakoja Donata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių