Quantcast

D. Montvydas: šis pasirodymas rinks milijonus peržiūrų

  • Teksto dydis:

Susižavėjimo jauniausia projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyve neslėpė ir Donatas Montvydas, kuris jos pasirodymui pranašavo didžiausią žmonių susidomėjimą ir palaikymą internete.

Jau šį sekmadienį LNK televizijos eteryje startuoja unikalus projektas „Lietuvos balsas. Vaikai“, žadantis sudrebinti muzikos pasaulį. 7–14 metų dalyviai pirmajame aklųjų perklausų etape savo balsais bandys atsukti trijų scenos profesionalų kėdes: D. Montvydo, Monikos Marijos ir Manto Jankavičiaus. Premjerinė laida žada ypatingą emocijų pliūpsnį – kokius balsus slepia vaikai, patikėti negalės nei mokytojai, nei arenoje susirinkusi publika.

Vos viena sekundė – tiek prireikė mokytojams, kad savo kėdes atsuktų uždainavus jauniausiai projekto dalyvei.  O žiūrovai mokytojus atsisukti ragino net neprasidėjus pasirodymui, pamatę, kaip atrodo į sceną įžengusi mergaitė.

„Ji atrodo kaip mini Beyonce. Visiška diva. Kad tu esi žvaigždė, parodė visa publika. Tu valdei visą sceną. Aš noriu tave nusinešti į finalą, atiduoti visas savo jėgas. Padarysiu viską, ko manęs paprašysi, nes aš matau tavo didžiulį potencialą“, – pasirinkti jos komandą dalyvę įtikinėjo  Monika Marija.

Tu pavergei mano širdį, aš tave įsimylėjau ir didžiuojuosi, kaip už savo. Tu esi fantastiška, tu esi tikra žvaigždė.

Susižavėjimo jauniausia projekto dalyve neslėpė ir D. Montvydas, kuris jos pasirodymui pranašavo didžiausią žmonių susidomėjimą ir palaikymą internete.

„Aš garantuoju, kad po pirmos savaitės šis pasirodymas turės pirmą milijoną peržiūrų. Tu pavergei mano širdį, aš tave įsimylėjau ir didžiuojuosi, kaip už savo. Tu esi fantastiška, tu esi tikra žvaigždė“, – susižavėjęs kalbėjo D. Montvydas.

Mokytojai žavėjosi ne tik mergaitės balsu, bet ir įvaizdžiu scenoje, gebėjimu šokti dainuojant ir profesionaliai valdyti publiką.

„Tau nieko nebereikia daryti. Tu atsistoji ir visa publika paimta. Nereikia nei šokti, nei sakykit kažko. Tu spindi kaip gražiausia princesė. Kad ir ką tu pasirinktum, sprendimas pasirinkti mane, kaip princą, yra pats geriausias“, – dalyvę įtikinti bandė M. Jankavičius.

Mokytojai užtikrinti – šiai dalyvei didžioji scena garantuota. O patys mokytojai ją mato ir superfinale, kuris įvyks vasario 24 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje.

„Jau atrodo, kad nesvarbu, kaip pasibaigs ši projektas, bet ji yra princesė ir žvaigždė. Aš jau laukiu, kol žmonės ją pamatys, neabejoju, kad jos pasirodymo vaizdo įrašai atsiras topuose. Ji yra gražiausias šio projekto atspindys ar net viršelis“, – laidoje apie dalyvę kalbės D. Montvydas.

Širdis pavergęs jauniausios projekto dalyvės pasirodymas ir kiti galingi mažųjų dalyvių balsai – jau šį sekmadienį premjeroje „Lietuvos balsas. Vaikai“ 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Kaip dainuoja taip ir atrodo.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jau sukuosena kaip gaidzio skiautere.

Rolas

Rolas portretas
Labai jau visi susireiksmine musu Lietuvoi!visi zvaigzdes,bet tik iki Latvijos sienos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių