Quantcast

D. Montvydas pasijuto nesaugiai: jie mus išspirs iš scenos

  • Teksto dydis:

Praėjusį sekmadienį LNK televizijos eteryje pasibaigė pirmasis „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto „aklųjų perklausų“ etapas.

Mokytojų komandose visos vietos užimtos, o jau nuo šio sekmadienio eterį pasieks įspūdingosios „trikovos“, kuriose dėl galimybės patekti tiesiai į finalą kovos į trejetus suskirstyti mokytojų komandų dalyviai.

„Didžiuojuosi, kad Lietuva turi jauną ir talentingą kartą, kuri išspirs mus iš scenos. Su šiuo projektu vaikams mes duodame tokį pamatą, tokias teisingas programas „pasėjame“ jiems galvoje, kad, mano akimis, tai yra nacionalinės svarbos projektas ir mane jis verčia didžiuotis“, – pasibaigus „aklųjų perklausų“ etapui sako Donatas Montvydas.

Prieš pat pirmąją „trikovų“ etapo laidą projekto prodiuseriai skelbia dar vieną žinią – projekto dalyviai vasario 24 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame finale kovos ne tik dėl gražiausio šalies balso titulo, bet ir dėl įspūdingo piniginio prizo – 10 000 eurų.

„Prizas tikrai solidus ir gan retai matomas vaikų konkursuose, tad tikimės, kad tai vaikus paskatins dar atkakliau ruoštis didžiajam finalui, o naujus talentus registruotis jau į antrąjį šio projekto sezoną“, – sako projekto prodiuserė Rovena Sankalienė, ragindama jau dabar pildyti anketas portale lnk.lt.

Piniginį prizą įsteigusi LNK televizija džiaugiasi projekto sėkme – nuo pat pirmos laidos „Lietuvos balsas. Vaikai“ žiūrovai šį projektą žiūri rekordiškai gausiai. 

„LNK sistemingai investuoja į talentų paieškas. Šis projektas – visiškai naujo formato Lietuvoje, drąsus ir veržlus. Jis pasiteisino visu šimtu procentų – jau premjerinė laida sutriuškino per kitą televiziją rodomą „X faktorių“. Eteryje parodytos iš viso keturios „Lietuvos balsas. Vaikai“ laidos – ir visos sulaukė didelio žiūrovų dėmesio“, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas. 

„Padarysime įsimintinus ir nepakartojamus pasirodymus. Net neabejoju, kad mes atrasime kelią  į žiūrovų širdis. Tai bus tai, ko Lietuva dar tikrai nebuvo mačiusi“, – lūkesčius dėl finalo kelia Mantas Jankavičius. Būtent jo dalyvės jau šio sekmadienio laidoje kovos dėl galimybės patekti į didįjį finalą. Iš dvylikos Manto Jankavičiaus komandoje esančių mergaičių su juo į finalą keliaus tik dvi stipriausios. Kas jos, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19:30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Jau galvojau,kad po komentarų,kaip negražiai elgiasi komisija kas nors pasikeis ,bet vėl tas pat,Monika ištisai verkia,daug kalba,Mantas tai kojas užkelia ant stalo ,tai lenda po kėde ir tt,taip nemalonu stebėti jų vieno su kitu ginčus,pliurpalus,vaikas stovi nustebęs,pasimetęs,Tikrai komisija jaučiasi kaip cirke,surimtėkit,nei vaikams,nei tėvams,nei žiūrovui komisija pasigėrėjimo nekelia
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių