Quantcast

D. Montvydas „Lietuvos balse“ rado dalyvę, su kuria gali laimėti projektą

  • Teksto dydis:

LNK televizijos eterį pasiekė penktoji „Lietuvos balso“ laida, kurioje dar penkiolika dalyvių savo balsais bandė atsukti mokytojų kėdes.

Laida prasidėjo įspūdingu startu – scenoje pasirodė mergina, kurios pasirodymas privertė aikčioti visus iki vieno projekto mokytojų.

Grėtei Eitmantytei – vos šešiolika metų, tačiau, kaip sako pati mergina, ji dainuoja jau keturiolika metų, tad kaip elgtis scenoje ir valdyti savo vokalą tikrai žino. Būtent tai neabejotinai pastebėjo ir projekto mokytojai.

„Tavo ne tik geras balsas, bet ir technika. Tu žinai, tu moki, tu išdarinėji tokius triukus, kokių net didžiausi profesionalai mokosi ir jiems vis tiek nepavyksta. Kvėpavimas tobulas, panikos jokios, balsas tokio švarumo...“,– pagyrų dalyvei negailėjo Inga Jankauskaitė.

„Kai buvau nusisukęs ir išgirdau tave, man atrodė, kad čia groja paleistas kompaktas. Aš atsisukau ir tu realiai imi viršūnes arba žemas natas ir vis tiek yra vienodas garso lygis. Aš labai maloniai nustebęs. Turiu ne mažai dalyvių savo komandoje, bet tokios, kaip tu, pas mane tikrai nėra ir per visas akląsias perklausas tokios dar nebuvo. Aš labai sužavėtas“, – stebėjosi Donatas Montvydas.

Kad mergina nepriekaištingai atliko kūrinį ir, kad nebuvo nei vienos vietos, prie kurios būtų galima prisikabinti, patikino ir kiti du mokytojai. Tačiau jų komplimentai ir komentarai Grėtei jokios įtakos neturėjo –  dalyvė patikino, jog jau seniai žinojusi, kurio mokytojo komandą pasirinks ir prisijungė prie D. Montvydo.

„Iškart žinojau, ką pasirinksiu ir nė neabejojau. Iš praėjusių „Lietuvos balso“ sezonų mačiau, kiek darbo jis įdeda į savo mokinius, kaip šiltai su jais bendrauja. Į jo komandą mane patraukė ne tik jo laimėjimai, bet ir profesionalumas bei nuoširdumas“, – apie savo pasirinkimą kalba Grėtė. Mergina atvira – į šį projektą ji atėjo nugalėti.

„Labai daug metų dirbu su muzika ir aukoju jai kiekvieną minutę, todėl pasitikiu savo jėgomis ir tikiu, kad turiu galimybę tapti nugalėtoja“, – pasitikėjimo savimi neslepia Grėtė. Tuo tarpu tris kartus projektą su savo dalyviu nugalėjęs D. Montvydas, Grėtei pergalę taip pat pranašauja.

„Kai praeitais metais scenoje stovėjo Monika Marija ir kai ji mane pasirinko, aš jau tada jaučiau, kad ji – super finalo žmogus. Aš turiu tau prisipažinti, mano akimis, tu esi kaip minimum super finalo dalyvė. Tie kas su manim dirba, žino, kiek aš darbo į tai įdedu, todėl tavo pasirinkimą pateisinsiu šimtu procentu“,– didžiules perspektyvas dalyvei žadėjo D. Montvydas. Kuris vėliau tik patikino, kad į finalą su mokytoju eina tik vienas žmogus, ir būtent po Grėtės pasirodymo jis jautė, kad savo finalistę jau turi.

Donato komandos dalyvė patikina, jog pirmajame pasirodyme parodė tikrai ne visus savo talentus ir būsimose laidose dar turės kuo nustebinti.

„Moku groti pianinu, taip pat repuoti. Galbūt šie dalykai ir papildys mano būsimus pasirodymus“,– intriguoja Grėtė.

Ar dalyvei pavyks su mokytoju pasiekti finalines kovas, kurios prasidės jau gruodžio mėnesį didžiausiose šalies arenose – pamatyti bus galima kitose „Lietuvos balso“ laidose, kiekvieną sekmadienį 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu ziureti

baisu ziureti portretas
apgailetina komisija nu gal dar Donatas ir Inga verti ,bet ten tie du tai visai baisus pas juo net eiti mokytis niekas nenori

na

na portretas
na jau jaunuolio Montvydo rūžavi plaukai baisus vaizdelis, o vis tik dviejų vaikų tėvas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių