Quantcast

D. Montvydas bandė suvaldyti Baltijos jūros bangas

  • Teksto dydis:

Monciškių paplūdimyje vyko didžiulis sujudimas – LNK ir ELITAZ kūrybinė komanda filmavo šeštojo „Lietuvos Balso“ sezono įvaizdinį klipą. Kartu su didžiule komanda paplūdimyje filmavimams ruošėsi ir keturi naujojo sezono mokytojai. Tarp jų - ir naujasis, kol kas dar paslaptyje laikomas mokytojas, kurio atskleidimas įvyks jau šeštadienį 23 valandą tiesiogiai ant Palangos tilto.

Monciškių paplūdimyje netruko veiksmo ir nuotykių. Kol naujoji ir kol kas dar paslaptyje laikoma šeštojo „Lietuvos Balso“ sezono žvaigždė paplūdimį raižė keturračiu motociklu ir savo jėgas bandė ant banglentės, Donatui Montvydui teko kiek sunkesnė užduotis. Vienas sėkmingiausių muzikos pasaulio atlikėjų stojo ant kaito lentos ir bandė pažaboti Baltijos jūros bangas. Gegužės pabaigoje vanduo nėra pats maloniausias maudymuisi, o filmavimų metu teko ilgokai jame pabūti. „Oras vasarinis, o vanduo tai stipriai gelia. Jaučiu, kad visos kojos iki dabar mėlynos. Bet ko nepadarysi dėl Lietuvos balso“,- juokėsi atlikėjas.

Tai, kad Donatas Montvydas klipo filmavime stojosi ant kaito lentos – jam nebuvo netikėta. Šį vandens sportą atlikėjas propaguoja jau kelerius metus.

Vandens sportas man tikrai ne svetimas. Kažkada pradėjau nuo vandenlenčių, užsikabinau ir man tai labai patiko.

„Vandens sportas man tikrai ne svetimas. Kažkada pradėjau nuo vandenlenčių, užsikabinau prieš keturis ar penkis metus ir man tai labai patiko. Prieš du ar tris metus tai persikėlė į kaitavimą, būdamas Ispanijoje susipažinau su kaitų sportu. Mane tai užkabino. Pratęsiau šį pomėgį Svencelėje. Žiauriai faina, kai sportą salėje randi pakeisti veiklomis gryname ore“, - atskleidė Donatas Montvydas.

Įspūdingas mokytojų pristatymo ir naujos mokytojo kėdę užimsiančios žvaigždės atskleidimas įvyks jau šeštadienį 23 valandą ant Palangos tilto ir tiesiogiai „Lietuvos balso“ „Facebook“ kanale. Nepamirštamame gyvo garso Lietuvos muzikos grandų pasirodyme žinomiausi mokytojų hitai skambės kitaip, akomponuojant gyvo garso grupei.

Ekstremalumo netruks ir šeštadienį. Naujasis mokytojas žada įspūdingą prisistatymą - prie Palangos tilto scenos jis atvyks galingu motociklu. Įspūdingą reginį šeštadienio vakarą palydės ir  kulminacija taps efektingas fejerverkų šou.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atrodo

Atrodo portretas
Kaip tikras vištgaidis

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nu ir kam jis idomus kas jo klauso? Ar skeutėrė padeda ,nemanau.

o as

o as portretas
bandziau suvaldyti savo tryda... nepavyko...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių