Quantcast

D. Meškauskas: jei atsirastų mamos čeburekų kioskelis, visiems kitiems – bankrotas

  • Teksto dydis:

Šį vakarą kulinariniame šou „Mano mama gamina geriau!“ vėl liesis aistros ir trykš azartas: susirungs du žinomi šou veidai. 

Projekte, rodomame trečiadieniais, 21.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ savo kulinarinius įgūdžius demonstruos dainininkė Eglė Čepaitė-Keturkė su mama Rima. Eglė turės gaminti firminį mamos receptą – rudens troškinį. Ar Eglei pavyks jį pagaminti taip pat puikiai kaip mamai? Ar užteks 20 minučių?

Taip pat laidoje pasirodys šokėjas Deividas Meškauskas su mama Loreta. Moteris pasakos, kad labiausiai virtuvėje mėgsta gaminti viena – niekas jai neturi trukdyti. Šeimyninis duetas turės gaminti čeburekus. Ponia Loreta pasakos, kad šį patiekalą gamina savo sūnums. „Visada svajojau išmokti gaminti čeburekus, bet kad reikės tą daryti televizijoje, net nesapnavau. Jei Palangoje atsirastų mamos čeburekų kioskelis, visiems kitiems garantuotas bankrotas“, – kalbės D. Meškauskas.

Gaminti jam seksis puikiai – tą pastebės ir konkurentės. Laidos vedėjui Martynui Starkui pasiteiravus, ar visi darbai sekasi taip puikiai, D. Meškauskas sakys, kad didžiausias iššūkis jam yra futbolas. „Nelimpa kamuolys prie kojos“, – pasakos žinomas šokėjas.

Ką apie D. Meškausko čeburekus pasakys tradicinės virtuvės žinovas Romas Zakarevičius?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
niekada neziuriu tokiu kvailų , durnų laidų.Viskas išsisėmė ir neturi ką kūrti ir rodyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių