Quantcast

D. Meiželytė: aš nebenoriu vaikų, todėl atliksiu sterilizaciją

  • Teksto dydis:

„Taip. Man tik 41-eri ir aš planuoju po mėnesio šalinti sveikas kiaušides“, – dainininkės Donaldos Meiželytės prisipažinimas šokiruoja.

Šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Valanda su Rūta“ Donalda papasakos, kad operacijai ryžosi dėl dviejų priežasčių. Ji nebenori turėti vaikų, nes, pasak jos, nėra sutverta motinystei. Juolab ji turi geną, kuris padidina riziką susirgti kiaušidžių vėžiu.

Donalda atvira: „Aš turiu septyneriais metais jaunesnį vaikiną, bet jis užsienietis. Mes susitinkame keletą kartų per mėnesį, o mūsų santykiai nėra įpareigojantys“, – sako dainininkė.

Kita laidos viešnia – magijos teatro atstovė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė, priešingai nei Donalda, svajoja apie kūdikį. Moteris net ryžosi alinančiam dirbtiniam apvaisinimui. Deja, procedūros kol kas nedavė rezultatų.

Aš turiu septyneriais metais jaunesnį vaikiną, bet jis užsienietis. Mes susitinkame keletą kartų per mėnesį, o mūsų santykiai nėra įpareigojantys.

Maža to, šiais metai Diana kartu su broliu Arvydu planuoja atlikti pavojingą triuką ir pasilaidoti po žeme. Į studiją magai atsivežė tikrų tikriausią karstą. Ar išdrįs į jį atsigulti?

Laidoje viešės ir retai TV eteryje pastaruoju metu pasirodantis dainininkas Edmundas Kučinskas. Estrados žvaigždė pasidalins dramatiškais išgyvenimais scenoje.

Kokie buvo prabėgę metai, papasakos ir kiti laidos svečiai: menininkė Nomeda Marčėnaitė, „Lietuvos balso“ finalininkas Gražvydas Sidiniauskas, o būrėja Vaiva atskleis, kokie 2018-ieji laukia kiekvieno mūsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emilija

Emilija portretas
Skaitau komentarus ir pykina. Juk 2018 ir nevisos moterys nori būti mamomis, kiekvienas turi teise pasirinkti ka daro su savo gyvenimu ir ypač su savo kūnu. Is kur šitiek pykčio ir netolerancijos?

Anonimas

Anonimas portretas
gali ji sau ir galą pasidaryt,bet kam čia įdomu,ką ši kvaila višta darys su savo užpakaliu

mh

mh portretas
toks jausmas, kad boba nezino kap vakus daro...patariu nesi.....k
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių