Quantcast

D. Bunkus užmovė sužadėtuvių žiedą savo mylimajai

  • Teksto dydis:

40-ies metų verslininkas Danielius Bunkus po daugiau nei pusmetį trukusios draugystės susižadėjo su savo mylimąja – 22-ejų metų modeliu Viktorija Siegel.

Buvęs Kauno mero Visvaldo Matijošaičio patarėjas savivaldybės įmonių, įstaigų valdymo ir optimizavimo klausimais D. Bunkus ir jo mylimoji Viktorija susižadėjo vasario 13-ąją – Šv. Valentino dienos išvakarėse.

Prabangiomis dovanomis, kelionėmis ir dėmesiu mylimąją lepinantis vyras tą pačią dieną sulaukė komplimentų socialiniame tinklapyje "Facebook".

"Kiekvieną laisvą minutę dėkoju likimui už tai, kad padovanojo man geriausią gyvenimo dovaną – tave! – gražių žodžių sužadėtiniui negailėjo Viktorija – Ačiū tau už viską. Už kiekvieną tavo pagyrimą, už tavo nuoširdumą, juoką, laimės ir džiugesio kupinas dienas. Tu kiekvieną dieną darai mane vis laimingesnę, leidi pasijusti tikra moterimi! Tu esi nuostabiausia, kas man galėjo nutikti gyvenime".

Po kelių dienų socialiniuose tinkluose modelis puikavosi nauju, įspūdingu žiedu, o Palangoje vykusioje Stintų šventėje ji džiaugėsi ir Danieliumi, ir savo mama Valentina Siegel. 

"Mano patys brangiausi ir mylimiausi žmogeliukai!", – rašė Viktorija. 

V. Siegel ši santuoka būtų pirmoji, o D. Bunkui – trečioji.

D. Bunkus buvo sukūręs šeimą ir su garsia dainininke Natalija Bunke. 2011 metų rugpjūčio mėnesį buvusiai porai gimė sūnus Kristupas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

patirtis

patirtis portretas
Ateina laikas, kai seneliai pradeda sirgti, negaluoti, tada ir pasirodo visa antrosios pusės meilė, t.y. siekis kuo greičiau nutraukti ryšius arba numarinti...Tokių atvejų šimtai, kas dirba med.įstaigoje, gali tomus istorijų prirašyti.Tikėkimės, kad šiai porai taip nenutiks.

trečias

trečias portretas
kartas nemeluoja, taip sako liaudis :-). Sėkmės jiems....

oi,

oi, portretas
kokia naujiena, kai tevas dukra veda!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių