Quantcast

Galingiausios pasaulio krūtys skaldys plytas ir beisbolo lazdą

  • Teksto dydis:

Laidoje „KK2 penktadienis“ – neįtikėtinas šou. Amerikietė Susan Sykes,  galingiausių pasaulyje krūtų savininkė ir Gineso rekordininkė, dar vadinama Busty Heart pasiryš  išties šokiruojantiems eksperimentams.

Arbūzai, beisbolo lazdos, plytos ir alaus skardinės – ir tai dar anaiptol ne visi daiktai, kuriuos LNK eteryje bandys suskaldyti Busty Heart.  Išvydęs Susan eksperimentus Kauno vicemeras S.Buškevičius bus pakraupęs.

„Aš pirmą kartą džiaugiuosi, kad gerai bėgioju. Jeigu ji prie manęs prisiartins – pabėgsiu“, – laidos pradžioje drebės S. Buškevičius.  Tiesa, vėliau jis įsidrąsins ir netgi išdrįs kartu su Susan pašokti itin jausmingą šokį.

Susan Sykes neslėps, kad jos triukai – itin pavojingi. Tuomet, kai skyla plytos, jų šukės gali žiauriai supjaustyti kojas arba netgi įpjauti krūtis. Susan iššūkiai šokiruos ir laidoje dalyvavusį plastikos chirurgą K.Maslauską, kuris neslėps, kad tai, ką daro Susan, – pavojinga sveikatai ir netgi gyvybei.

Ar Susan sutraiškys arbūzą, ar savo krūtine perskels beisbolo lazdą, 4 plytas, 10 alaus skardinių? Kas liks iš vynuogės ir pomidoro tuomet, kai juos ims daužyti galingosios Susan Sykes krūtys? Įspūdingiausias šou Lietuvos televizijų istorijoje – penktadienį 19.30 val. laidoje „KK2 Penktadienis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geda ,kad televizijos rodo toki slamsta,as manau tai jie

geda ,kad televizijos rodo toki slamsta,as manau tai jie  portretas
neturi intelekto.lietuvos tv buvo rimciausias kanalas, o dabar irgi daugybe nesamoningu laidu.menulio pilnatis viena is ju. kiek teko keliauti po europos salis,tokiu durnu laidu neteko matyti.matyt sie kanalai galvoja kad ju auditorja protiskai atsilikusi?

jankis

jankis portretas
na va pažiūrėkit kokia suknista lietuva irjos televizija,o geras laidas atjunginėja suknista bestijos šaika

Manau ,ka juoksis.

 Manau ,ka juoksis. portretas
Vienoje laidoje Rozickas ant stalo padejo kruties proteza,o ponios be jokiu skrupulu sedi.Jokios sarmatos,jokio orumo.Tai gal tas ponas gali issitraukti is kelniu ir padeti ant stalo.Tai ponios juoksis...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių