Quantcast

Būsima pareigūnė palūžo TV laidoje: verkdama išbėgo iš filmavimo aikštelės

  • Teksto dydis:

LNK laidoje ,,Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ dalyviai patiria didžiulių emocinių lūžių. Šį kartą nebeištvėrė būsima policininkė Laura Žemaitytė. Mergina laidos interviu metu nusiplėšė mikrofoną ir verkdama išbėgo iš filmavimo aikštelės.

Šeštoji savaitė vairuotojų reabilitacijos centre turėjo prasidėti iš tiesų smagiu žaidimu. „Mūsų reabilitacijos centre dalyviai patiria didžiulį stresą, net neabejoju, kad ir žiūrovai tai irgi mato. Nusprendėme padaryti vieną užduotį, kuri būtų smagi visiems, kad atlėgtų pyktis ir neigiamos emocijos“, – sakė laidos vedėjas T. Langvinis. Deja, tokie žodžiai ir mintys neišsipildė.

Dalyviams buvo surengtos ledo ritulio rungtynės... be ledo. Automobilis, ritulys, 100 metrų trasa ir vartai. Vairuotojams reikėjo automobiliu nusivaryti ritulį ir pataikyti į vartus. Užduotis tik iš pirmo žvilgsnio atrodo linksma – jai reikia neeilinio susikaupimo, stabilumo ir greitos reakcijos.

Būsima kelių policininkė 21-erių kaunietė L. Žemaitytė užduotį pradėjo vykdyti itin agresyviai, bet veltui. „Sekėsi prastai, bet moterys juk nežaidžia ledo ritulio“, – teisinosi mergina.

Įsikarščiavusi vairuotoja specialų ritulį tiesiog taranavo automobilio priekiu ir be gailesčio spaudė greičio pedalą. Tai išgąsdino ne tik šalia jos sėdinčią geriausią draugę Renatą Lelevaitę, bet laidos vedėją T. Langvinį. Vos per plauką išvengta incidento. Negana to, mergina taip sugadino automobilį, kad jį reikėjo išgabenti su specialia technika.

„Man jau čia atsibodo, vapše. Leiskit man išeit“, – ašaras vos tvardė Laura laidos interviu metu. Vairuotoja nusiplėšė mikrofoną ir verkdama išbėgo iš filmavimo aikštelės.

Į projektą užregistravusi būsimos pareigūnės draugė Renata sakė, kad dalyvauti tokiame realybės šou yra labai sunku savimi per daug pasitikinčiam žmogui, nes projektas yra mokomasis. „Laura iš savęs tikriausiai tikėjosi daugiau. Viskas yra normaliai. Visi su kitais dalyviais pasikalbam, kad smagios ir linksmos užduotys. Laura tikėjosi per daug ir teko nusivilti. Ji nusivylė savimi, o ne projektu ar užduotimi“, – sakė laidos dalyvės draugė.

Ar dalyvė grįš į laidą, paaiškės trečiadienį 20.25 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių