Quantcast

Būrys garsenybių rinkosi į neįprastą TV3 sezono pristatymą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Siemens arenoje naująjį rudens sezoną pristatė TV3 televizija. Būrys pramogų pasaulio atstovų, politikų, aktorių ir kitų svečių rinkosi drauge stebėti paskutines Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kontrolines rungtynes su Ispanijos krepšininkais ir išlydėti lietuvius į Europos čempionatą.

Vakaro svečiai buvo kviečiami į šventę, užkoduotą 3K formatu: krepšinis – kai širdys plaka vienu ritmu; klasika – kai tu girdi angelo balsą ten, kur giliai plaka širdis; kūryba – kai mūsų širdys laisvos ir nevaržomos.

„Šiandienos 3K formatas – krepšinis, klasika ir kūryba. Tai, kas sujungia, primena svarbiausias vertybes ir išlaisvina. Kaskart žengiant į naują sezoną, televizijos labiausiai remiasi kūryba – kuria naujus projektus, stebina netikėtais sprendimais. Mes šįkart norime tai sujungti su klasika – tuo, kas jau patikrinta ir visada laukiama. O krepšinis mus lydi jau metų metus“, – sveikindama susirinkusius svečius kalbėjo TV3 televizijos vadovė Laura Blaževičiūtė.

Per krepšinio rungtynių pertrauką vykusioje spaudos konferencijoje Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir „Sporto namų“ atstovas, krepšininkas Linas Kleiza pristatė naują 3x3 krepšinio projektą. TV3 televizija transliuos 3x3 turnyrą, kuriame bus renkami ir Lietuvos atstovai tarptautinėse varžybose bei 2020 metų Tokijo olimpiadoje. Tarptautinis olimpinis komitetas šiemet nusprendė įtraukti 3x3 krepšinį į Olimpines žaidynes.

Po krepšinio rungtynių sezono pristatymo svečių laukė staigmena, apie kurią žinojo tik šventės organizatoriai – Andriaus Mamontovo koncertas. Beje, Andrius Mamontovas išdavė ir tai, jog jį pamatysime naujajame populiariausio muzikinio TV3 projekto X FAKTORIUS sezone. Tačiau neatskleidė, koks ten bus jo vaidmuo.

Naujajame sezone, kuris prasidės jau rugsėjo 4 d., TV3 kviečia į naujienų ir pramogų pasaulį. Šį sezoną TV3 pasitinka su jau patikrintais ir populiariais projektais, kurie atsinaujina, kad būtų dar įdomesni žiūrovams, ir su keliomis intriguojančiomis naujienomis.

TV3 tapo krepšinio namais iki pat 2021 metų. Todėl visas rugsėjis bus skirtas krepšiniui ir Europos vyrų krepšinio čempionato varžyboms. TV3 tęs krepšinio televizijos tradicijas: krepšinio sirgaliai per TV3 taip pat galės žiūrėti Europos vyrų krepšinio čempionatą 2021 metais ir pasaulio čempionato varžybas 2019 metais. O 2018 ir 2020 dar ir Olimpines žaidynes.

Rudens sezono premjera – gyvenimo būdo žurnalas „Legendinės legendos“, kurio vedėjai Orestas ir Džilda Vaigauskai pristatys pokalbius su legendiškiausiomis Lietuvos legendomis kitu kampu. Laidos prodiuseriai Aistis Mickevičius ir Ineta Stasiulytė žada intriguojančius ir linksmus pirmadienio vakarus.

Jau nuo rugsėjo 4 d. į eterį grįžta labai laukiamas kultinis lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“. Serialas pradeda 10-ąjį sezoną. Ryškiausi pokyčiai laukia žavingosios Medos (akt. Inga Norkutė). Ji susitiks su visomis savo 9-ių sezonų „meilėmis“.

Laukia linksmiausi trečiadieniai su „Gero Vakaro šou“, kurio vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis ir vėl kalbins išskirtinius svečius ir vaikus svarbiausiais gyvenimo klausimais, ieškos talentingų vaikų.

Didžiausias ir populiariausias muzikinis projektas „X Faktorius“ grįš su penktuoju sezonu, kuriame atsiskleis nauja Lietuvos muzikos žvaigždžių karta.

„Bruto ir Neto 3“ žiūrovus vėl nukels į įprastą lietuvišką kaimą, kuriame dedasi visai neįprasti dalykai.

Prie žiūrovų pamiltos „TV Pagalbos“ komandos jau šį rudenį prisijungia du naujokai, savo sričių profesionalai – meistras Artūras Labakojis ir veterinaras Paulius Morkūnas, kurie vyks į specialius iškvietimus.


Šiame straipsnyje: TV3naujasis sezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių