Quantcast

„Brangelinos“ skyrybos: A. Jolie ir B. Pittas laikinai susitarė dėl vaikų

  • Teksto dydis:

Angelina Jolie (Andželina Džoli), pradėjusi skyrybų procesą su Bradu Pittu (Bredu Pitu), pasiekė laikiną susitarimą dėl vaikų ir užsitikrino teisę į visų šešių jųdviejų vaikų globą, bet tėvui suteiktos lankymo teisės, penktadienį pranešė žiniasklaida.

Keli garsenybių pasaulio naujienas nušviečiantys bulvariniai leidiniai nurodė, kad besiskiriančią porą be įtampos susitarti įtikino Los Andželo apygardos Vaikų ir šeimos reikalų departamentas.

Su abiem atskirai susitiks konsultantai, o B.Pittas turės sutikti, kad jam būtų atliktas tyrimas dėl narkotikų ir alkoholio. Kita vertus, garsenybių ir pramogų pasaulio naujienų svetainės TMZ duomenimis, jis jau yra savanoriškai atlikęs tokį tyrimą, kurio rezultatai buvo neigiami.

A.Jolie bus visų šešių vaikų, iš kurių trys yra įvaikinti, fizinė globėja. B.Pittas per pirmąjį susitikimą su jais turės būti prižiūrimas psichologo, o šis nuspręs, kaip bus elgiamasi ateinančiomis savaitėmis.

„Tai yra visiškai savanoriškas susitarimas, o ne įsakymas ar įpareigojimas. Taip pat juo nenustatoma globa“, – žurnalo „People“ tinklalapiui sakė vienas neįvardytas šaltinis.

Pasak jo, šis susitarimas galios iki spalio 20 dienos, o vaikai liks su A.Jolie nuomojamame name Los Andžele.

A.Jolie pateikė skyrybų dokumentus rugsėjo 19 dieną, motyvuodama, kad santuokoje iškilo nesutaikomų skirtumų. Aktorė taip pat pareikalavo, kad vaikų globa būtų paskirta jai.

Populiarioji pora, praminta „Brangelina“, draugavo nuo 2004 metų, o susituokė Prancūzijoje prieš dvejus metus

JAV Federalinis tyrimų biuras (FTB) yra pranešęs, kad renka informaciją ir svarstys, ar pradėti tyrimą dėl aktoriaus B.Pitto įtariamo šiurkštaus elgesio su vaikais.

JAV žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad skrisdamas privačiu lėktuvu B.Pittas su mažiausiai vienu savo vaiku pradėjo elgtis šiurkščiai.

Televizijos infošou „Entertainment Tonight“ (ET) ketvirtadienį nurodė, kad A.Jolie komanda pasisamdė gerai žinomą krizių sprendėją Judy Smith (Džudi Smit). Ji įkvėpė Kerry Washington (Keri Vašington) sukurti heroję seriale „Skandalas“ (Scandal).

Savo ruožtu B.Pittas pasisamdė strateginės komunikacijos įmonę iš Niujorko ir skyrybų advokatą iš Beverli Hilso Lance'ą Spiegelį (Lensą Spigelį), tarp kurio buvusių klientų buvo ir Eva Longoria (Eva Longorija), nurodė ET.

ET taip pat citavo artimą porai šaltinį, kuris sakė, kad tarp abiejų pusių vyksta „produktyvios diskusijos“.

„Faktas, kad viskas aprimo, yra geras ženklas visiems“, – laidai sakė šaltinis.

Poros atstovai ir Vaikų ir šeimos reikalų departamentas padėties kol kas nekomentavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ğ

Ğ portretas
Džioli durnelė, visi tie įvaikinti ją išnaudos ir numes, kaip ir ikaitu tapusi Pitą kuris finansiškai nukentės daugiau o padės tik keliems. Tai ką ji daro ir kiek skiria vaikams, geriau būtų užsiėmusi labdara, būtų turėjusi vyrą, šeimą, ir rūpinusis visais o ne išrinktais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių