Quantcast

V. Bareikis: visi supranta, kad mano koncertuose žmonės susirenka sukurti netikėtumą

  • Teksto dydis:

Prieš festivalį „Galapagai“ pažadėjęs, kad tai bus didžiausias iki šiol surengtas jo šou, Vidas Bareikis nemelavo. Jis netgi su kaupu pateisino savo gausios gerbėjų armijos lūkesčius.

Pradėjęs savo pasirodymą su 30 žmonių grupe ant scenos, V. Bareikis vis augino intrigą ir stebino visko mačiusią festivalio publiką kiekvienai dainai skirtu originaliu scenarijumi. 500 eurų kupiūrų konfeti, vėliavomis apsiginklavusi gerbėjų minia, vandens bombos. Šiuo metu vieno populiariausių Lietuvos atlikėjų triukai nepaliko abejingų. Daugelis šį Vido pasirodymą įvardino kaip esminį šių metų festivalio įvykį.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti visus sceninius sumanymus ir savo kartelę pakėlėme tikrai aukštai. Esu išsikėlęs tokį tikslą, kad kiekvienas mano būsimas koncertas būtų bent kažkiek geresnis ir įspūdingesnis nei praėjusysis. Daug dirbame su visa komanda, kad klausytojai būtų nustebinti ir laimingi“, – džiaugėsi energingasis V. Bareikis.

Šiuo metu bebaigiantis savo rekordinį šimto koncertų turą atlikėjas primena, kad lieka vos kelios progos pamatyti jį šiemet. Viena jų – koncertas Kauno adform ryšių kiemelyje rugpjūčio 25 dieną. Ten Vidas tikisi pakartoti „Galapagų“ sėkmę.

„Su visa VB grupe planuojame Kaune surengti dar vieną nerealų šou. Greičiausiai tai bus paskutinysis pasirodymas šiame mieste šiais metais. Todėl labai kviečiu visus į šį išskirtinį koncertą“, – kalbėjo Vidas.

 

 

V. Bareikį šiuo metu galima drąsiai vadinti glaudžiausią ryšį su publika užmezgančiu atlikėju. To įrodymas buvo ir prie festivalio „Galapagai“ Didžiosios scenos sukurtas dabar jau istorinis šokių ratelis, į kurį susijungė visa koncerto publika.

„Šį ratelį sugalvojau vakare prieš koncertą. Pamaniau, kad būtų šaunu atlikti kažkokį bendrą, visus suvienijantį veiksmą. Vaizdas buvo tikrai nerealus, o kad pavyks net neabejojau, nes tikrai pasitikiu savo publika. Manau, visi jau supranta, kad mano koncertuose žmonės susirenka ne tik paklausyti savo mėgstamų kūrinių, bet ir kartu sukurti kažkokį netikėtumą. Nustebinti pačius save. Manau, Kaune tikrai kursime kažką panašaus, o gal ir geresnio“, – sakė hito „Pusvalanduko“ kūrėjas.

Taigi, jei norite pamatyti daugiausiai šiuo metu koncertuojantį atlikėją, kartu sudainuoti jau legendinėmis dainomis tapusias „Babkes“, „Pusvalanduką“ ar „Tris Kanadas“ bei bendrai sukurti kažką naujo, tiesiog privalote apsilankyti kitame V. Bareikio koncerte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Babkės

Babkės portretas
Anksčiau koncertuose žmonės klausydavo,dabar "kuria netikėtumus".ir dar pinigus vargšeliai moka,mulkiai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių