Quantcast

B. Pittas prabilo – pirmą kartą po skyrybų kreipėsi į gerbėjus

  • Teksto dydis:

Bradas Pittas (Bradui Pitui) nedalyvavo planuotame pirmame savo viešame pasirodyme po praėjusią savaitę nuskambėjusio išsiskyrimo su Angelina Jolie Pitt (Andželina Džoli Pit).

Aktorius nedalyvavo Terrence'o Malicko (Terenso Maliko) naujo dokumentinio filmo premjeroje trečiadienio vakarą, nors dalyvauti turėjo.

B. Pittas, kuris yra naujosios juostos „Voyage of Time: The IMAX Experience“ pasakotojas, trečiadienį paskelbė pareiškimą, kad yra dėkingas už galimybę būti šio projekto dalimi, bet šiuo metu didžiausią dėmesį skiria „padėčiai savo šeimoje“ ir nenori „nukreipti dėmesio nuo šio nepaprasto filmo“.

Prodiuseris Sophokles Tasioulis (Sofoklis Tasiulis) prie Kalifornijos mokslo centro kino teatro sakė suprantąs, kodėl B. Pittas nedalyvauja. „Šiuo metu jo asmeninė padėtis labai kebli. Na, o mes norime, kad žmonės ateitų čia dėl filmo, o ne dėl to, kas vyksta užkulisiuose, asmeniniame Brado gyvenime, – sakė S. Tasioulis. – Tad galvoju, kad šis jo sprendimas buvo geras. Ir mes visi gerbiame jo privatumą.“

B. Pittas taip pat yra vienas naujojo filmo prodiuserių. Aktorius vaidino T. Malicko režisuotame 2011 metų filme „Gyvenimo medis“ (Tree of Life), kuris buvo nominuotas „Oskarui“, ir prodiuserė Sarah Green (Sara Grin) sakė, kad jiedu yra artimi draugai. Pasak S. Tasioulis, prodiuseriai su B. Pittu tiesiogiai nebendravo daugiau kaip dvi savaites.

B. Pittas dar nepateikė savo atsakymo skyrybų byloje. A. Jolie rugsėjo 20-osios skyrybų prašyme nurodomi nesutaikomi skirtumai, ji siekia viena globoti šešis poros vaikus.

Federalinis tyrimų biuras (FTB) sako dar sprendžiantis, ar tirti pranešimus apie B. Pitto dalyvavimą incidente, įvykusiame rugsėjo 14 dieną privačiame lėktuve, kuriuo skrido jo šeima. Pareikšti įtarimai, kad B. Pittas smurtavo prieš savo 15-metį sūnų, o kelios žiniasklaidos priemonės taip pat pranešė, kad dėl aktoriaus galimo smurto tyrimą vykdo vaiko gerovės apsaugos agentūra. Los Andželo apygardos vaikų ir šeimos reikalų departamentas nepatvirtino, ar tiria minėtą incidentą.

A. Jolie prašyme nutraukti dvejus metus trukusią santuoką nurodoma, kad pora kartu nebegyvena nuo rugsėjo 15-osios. Jos advokatas sakė, kad aktorė nusprendė skirtis „dėl šeimos sveikatos“.

Kitas B. Pitto filmas po „Voyage of Time“ bus Roberto Zemeckis (Roberto Zemeckio) drama apie Antrąjį pasaulinį karą „Allied“, kuri turi būti pradėta rodyti lapkritį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių