Quantcast

B. Nicholson atskleidė, koks didžiausias iššūkis jos laukia šiemet

  • Teksto dydis:

Jau nuo rugsėjo 6 dienos šeštadienio rytais 10.30 val. TV3 žiūrovus savo gera nuotaika, gardžiausiais receptais ir įdomiausiais pasakojimais apie valgių ruošimą jau ketvirtus metus iš eilės džiugins Beata Nicholson.

Jau nuo rugsėjo 6 dienos šeštadienio rytais 10.30 val. TV3 žiūrovus savo gera nuotaika, gardžiausiais receptais ir įdomiausiais pasakojimais apie valgių ruošimą jau ketvirtus metus iš eilės džiugins Beata Nicholson. Kulinarinės laidos „Beatos virtuvė“ vedėja atveria duris į naująjį laidos sezoną, intriguojančias būsimųjų laidų detales atskleisdama specialiame interviu.

– Beata, TV3 eteryje vėl gaminsite prieš kameras ir mokysite Lietuvą įvairių kulinarinių gudrybių – ar neatsibosta vesti kulinarinę laidą? Gal norėtumėte, pavyzdžiui, vaidinti seriale „Moterys meluoja geriau“?

– Aš visų pirma manau, kad atėjo laikas mano laidą pavadinti „Moterys gamina geriau“ (juokiasi), na bent jau sprendžiant iš mano auditorijos ir sutinkamų žmonių, kuriems įdomi virtuvė, bei jau paminėto serialo populiarumo, moterys vis dėlto Lietuvoje laiko ne vieną kampą, ir ne tik televizijoje bei virtuvėje... Nors ir vyrai dažnai prisipažįsta, kad žiūri mano laidą, ir ne tik todėl, kad tuoj puls gaminti. Mano laida skirta ne tik namų šeimininkėms, juk mes visi valgom ir visi galvojame apie maistą. Nebūtinai galvojame apie krepšinį, politiką ar kaimyno dramas... O man gaminti valgyti televizijos žiūrovams niekada neatsibos. Beje, seriale „Moterys meluoja geriau“ dar pernai pavasarį spėjau suvaidinti pati save, buvo labai įdomu! Vaizdo įrašą galima pamatyti internete.

– Dažnas lietuvis mano, kad virtuvėje jis viską moka, o receptai tik kartojasi: juk visi valgom tą patį – mėsą, bulves, duoną, daržoves... Ką manote Jūs?

– Mano laida nėra kulinarijos universitetas ar filmuotų pamokų kursas. Laida „Beatos virtuvė“ yra gerų emocijų laida, paįvairinta receptais. Tiesą sakant, aš pati su kiekviena laida vis ko nors naujo išmokstu – iki šiol nemokėjau pagaminti varškės sūrio namie, nebandžiau melžti ožkos ir niekada nesinaudojau vienkartine kepsnine. Mano žiūrovai tokie pat smalsūs kaip ir aš, todėl nei vienoje laidoje netrūks pirmų kartų.

– Pirmieji laidos metai buvo pilni receptų, antri – maisto ir pokalbių, pernai netrūko kulinarinių kelionių po Lietuvą. Kuo šie metai bus ypatingi „Beatos virtuvės“ žiūrovams? Kodėl jiems verta šeštadienio rytais keltis ir 10.30 val. įsijungti TV3?

– Šie metai iš visų sezonų pasiims, kaip toj pasakoj, po šaukštą kas buvo geriausio. Tikrai bus receptų, taip pat bus pirmų kartų, tikrų ekspertų ir net beveik žurnalistinių tyrimų. Pavyzdžiui, ant kokio „griliaus“ ar šašlykinės geriausia kepti mėsą arba kaip namie pažaisti greito maisto restoraną, arba kaip giminių pobūvy sužibėti lyg tikrai kulinarijos žvaigždei, arba kaip pirmą kartą paraugti kopūstus ar greitai išvirti labai gardžios uogienės. Aš pati noriu mokytis ir sužinoti daugiau, taigi atsakymų į rūpimus klausimus ieškosiu kartu su tais, kurie gali ir mane, ir TV3 žiūrovus praturtinti savo patirtimi, naudingais patarimais. Rugsėjo mėnesį keliausiu po Lietuvą, o spalį jau pakviesiu žiūrovus į savo atsinaujinusią virtuvę. Aš tikiu, kad geras jausmas žmones pasiekia įvairiais būdais. Filmuoju laidas su turbo komanda. Mes visi daug ir negailėdami jėgų dirbam, bet ir daug juokiamės, ir kraunam geras emocijas į vieną krūvą. Manau, žiūrovas tai jaučia. Be to, kas gi nenorėtų šeštadienį pradėti sau tingiai su kavos puodeliu žiūrėdamas kulinarinę laidą? Bent jau man tai yra pats geriausias šeštadienio ryto užsiėmimas!

– Šiemet receptus papildys ekspertinis reportažas – kokį ekspertą labiausiai norėtumėte pasikviesti į savo laidą? Kokie reportažai Jums pačiai labiausiai patinka?

– Žinote, nebūtinai maisto ekspertas yra pats įdomiausias ekspertas. Pavyzdžiui, aš norėčiau į laidą pasikviesti prezidentę. Neseniai mačiau jos „Facebook“ profilyje, kad ji verda obuolienę, labai norėčiau daugiau ko nors pagaminti su šia moterimi. Taip pat noriu iš vienos geriausių Lietuvos šefių Aldonos Gečienės išmokti kepti super turbo gerą Kijevo kotletą. Iš tiesų mes visi kuriose nors srityse esame ekspertai ir visi mes vienas iš kito galime ko nors išmokti.

– Kas paskatino savo laidoje daugiau dėmesio skirti vaikų vaidmeniui virtuvėje?

– Naujausioje mano knygoje – labai daug vaikų. Gaminti su vaikais yra smagu – tai ir žaidimas, ir edukacija. Vaikai yra labai imlūs naujienoms, jie smalsūs. Sutinku labai daug vaikų, kurie žiūri mano laidą, tikrai metas laidoje padaryti jiems atskirą skyrelį. Pavadinau jį „Šiandien aš virtuvės šefas“, nes tikiu, kad jei nuo mažų dienų skatinsime vaikus suktis virtuvėje, pratinsime juos būti savarankiškus ir atsakingus, tai tikrai nepasigailėsim.

– Koks bus didžiausias šio sezono laidos „Beatos virtuvė“ iššūkis?

– Išvirti... gerus cepelinus! Ketinu į pagalbą pasikviesti visai Lietuvai puikiai pažįstamas TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ herojes ir kartu su jomis išsiaiškinti gerų cepelinų pradžiamokslį. Jau galvoju ir apie kalėdines laidas – noriu, kad jos būtų stebuklingos ir įkvėptų visus gražiausioms šventėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZALGIRIS

ZALGIRIS portretas
TIKRIAUSSIA DULKINSIS DU VYRU RYTE?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių