Quantcast

B. Dambrauskaitei naktį greitkelyje teko stumti Radži automobilį

  • Teksto dydis:

Šeštadienį BTV gyvo garso muzikiniame šou „Dainuok mano dainą“ garsūs atlikėjai perdainuos Radži hitus. Išgirsime ne tik naujai suskambusių melodijų, bet ir juokingų nutikimų iš Radži gyvenimo.

Pristatydamas dainą „Kelias tolimas“ Radži prisiminė neseniai nutikusį kuriozą, kai vidury kelio naktį baigėsi benzinas.

Šiuo metu Radži intensyviai koncertuoja kartu su Birute Dambrauskaite. „Važinėjame dviese po turą visoje Lietuvoje. Per dieną nuvažiuoju kartais ir pusantro tūkstančio kilometrų, mat būna, kad vieną dieną turime tris koncertus skirtinguose miestuose ir kaimuose“, – pasakoja Radži.

Didžiąją dalį laiko praleidžiant kelyje nutinka visokiausių kuriozų. „Sykį su Birute mano automobiliu grįžtame iš Panevėžio. Aš vairuoju. Naktis – norisi kuo greičiau namo. Žiūriu, kad liko pusė bako benzino, pamaniau, nestosiu degalinėje, pakaks. Birutė dar perklausė, ar užteks degalų. Pamelavau, kad užsipyliau“, - istoriją prisimena dainininkas.

Iki Vilniaus likus dvidešimčiai kilometrų Radži „mersas“ ėmė ir sustojo – baigėsi benzinas. „Aplink – nei gyvos dvasios. Ką daryt? Birutė, porą kartų riebiai nusikeikusi, pasiūlė: „išlipkim ir stumkim tą tavo grabą“. Tai stūmėm tą mano vargšą mersą, kol uždusom. Tuomet sumąsčiau iškviesti techninės pagalbos automobilį iš Vilniaus. Tačiau kol jis atvyko, praslinko kelios valandos, mat važiuojant iš Vilniaus nebuvo kur apsisukti, todėl jis turėjo važiuoti iki pat Panevėžio, apsisukti ir atvykti pas mus. Išklausiau visą tiradą Birutės keiksmų“, – dabar jau su šypsena baisią naktį prisimena Radži.

Šou herojai leipo juokais klausydami pasakojimo, kaip B. Dambrauskaitė, vilkėdama puošnius koncertinius drabužius, sau būdingu stiliumi žėrė keiksmus bei prakeiksmus ir ropštėsi į pagalbos automobilio kabiną. „Siuntė mane ji ir į kairę, ir į dešinę. Tąnakt mūsų kelias buvo tikrai tolimas. Ačiū mūsų scenos primadonai Birutei už kantrybę. O pamoką išmokau – dabar visados pasirūpinsiu degalais“.

„Kelias tolimas“ kūrinį atliko Romas Dambrauskas. Prieš pasirodymą jis negalėjo patikėti tuo, ką girdi. "Man dar dabar akyse stovi Birutė, vidury nakties plente stumianti mašiną. Oi, negaliu, net pamiršau dainos žodžius“.

Gyvai atliekamos Radži dainos su naujomis aranžuotėmis, linksmos istorijos ir pavasariška geros nuotaikos dozė – realybės šou „Dainuok mano dainą“ jau šeštadienio vakarą 19 valandą per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių