Quantcast

Azijoje apsigyvenusi lietuvė atrado savo pasaulį

Mama, modelis, fotografė. Malaizija, Singapūras, Vietnamas. 28 metų Irena Miniotaitė iš Kauno rajono Pietryčių Azijoje atrado darbą, mokslus, meilę ir tapo mama.

 

Mama, modelis, fotografė. Malaizija, Singapūras, Vietnamas. 28 metų Irena Miniotaitė iš Kauno rajono Pietryčių Azijoje atrado darbą, mokslus, meilę ir tapo mama.

Ant žurnalų viršelių

Žavi šviesiaplaukė moteris modeliu dirba jau vienuolika metų: pirmoji agentūros ECMA atstovės išvyka buvo būtent į Aziją – Taivanas.
173 cm ūgio I.Miniotaitė nevaikšto podiumu. Tačiau pernelyg  žemo ūgio demonstruoti madas ant podiumo Irena – puikus komercinis veidas Azijos rinkai.

Jauna moteris puikavosi ne ant vieno Japonijos, Honkongo, Singapūro, Taivano, Kinijos, taip pat ant tų šalių "Harper's Bazaar", "Marie Clair" žurnalų viršelių, katalogų, reklamavo "Chanel", "Bvlgari" ir kitus žinomus prekės ženklus.

VDU viešuosius ryšius studijavusi Irena, išvykusi į Aziją, Australijos universitete Singapūre baigė rinkodaros mokslus.

Aukštakulniai ir knygos

Ir dirbdama Irena neužmiršdavo skaityti. Liekna mergina, avėdama aukštakulniais ir skubėdama į atrankas, skaitydavo ne paviršutiniškus meilės romanus, bet anglų kalba apie pasaulio ekonomiką, globalizaciją, žmoniją, apie dzenbudizmą, skaitė  "Mažąjį princą", "Šantaramą".

Ir daug dirbdavo. Ir mokydavosi.

"Dirbdavau tris mėnesius modeliu Kinijoje, Japonijoje ar Taivane. Užsidirbusi vykdavau į Singapūrą mokytis. Ten labai brangu, todėl keliese nuomojomės butelį. Vėl dirbdavau modeliu ir vėl investuodavau į mokslus. Visą laiką taip ir dirbu – su pauzėmis, dabar ir augindama vaikus, – įsitaisiusi ant akmeninės tvorelės prie Kauno pilies Irena šyptelėjo. – Pas mus vienoje šeimoje susimaišęs visas pasaulis."

Pusketvirtų metų Vietname gyvenanti Irena Singapūre, kur tuomet, sulaukusi 21 metų, rengėsi mokytis, sutiko savo būsimą vyrą. Kiną – Malaizijos pilietį, gimusį Singapūre.

Dvylika metų vyresnis

"Meilė atėjo netikėtai", – I.Miniotaitė blykstelėjo žavia baltadante šypsena.

Likus vos dviem savaitėms iki išvykimo iš Singapūro, draugų kompanijoje ji sutiko dvylika metų už save vyresnį Malaizijoje gyvenusį Jasoną Loh.

Tuomet interjero dizaino kompanijoje, dabar reklamos agentūroje vienu iš direktorių dirbantis 40 metų Jasonas – itin jaunatviškas ir energingas vyras.

"Jis pakvietė kavos, – niekada žmonių iš išvaizdos ir pagal drabužius nevertinusiai Irenai patiko jo elgesys, jaunatviškumas, bendravimas. – Jis labai įdomus, kūrybingas žmogus. Be to, stilingas, tuomet buvo iškarpytais plaukais. Norėjau sužinoti daugiau apie jį, pabendrauti."

Lietuvės ir Malaizijos bei Singapūro kino draugystė peraugo į meilę ir netrukus laukė pirmas tikras pasimatymas Botanikos sode.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mukas

Mukas portretas
sveikinu atradus savo gyvenimo kelią, sekmes

to graži moteris

to graži moteris portretas
atleiskit, perskaičiau jos mintis straipsnyje ir jūsų komentarą. kas kvailokas net nekilo abejonių. Turbūt suprantate, kad neabejoju, kad kvailoka ne ji?:)

Kaunietis

Kaunietis portretas
Šaunuolė!!!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių