Quantcast

„Auros“ šokėjai nustebino netikėtu šokiu Kauno centre

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę kauniečius pamalonino, o kai kuriuos ir nustebino netikėtas Kauno šokio teatro „Aura“ pasirodymas pačiame miesto centre. Neįprastais, kiek keistais judesiais tarptautinės šokėjų trupės nariai traukė praeivių akį.

Pasirodo, Kauno šokio teatras "Aura" ir Kaune startavęs "Kino pavasaris" surado bendrų taškų: balandžio 7 d. "Kino pavasaris" kviečia kauniečius į filmą „Ponas Gaga” (rež. T. Heymann). Tai juosta apie choreografo Ohado Naharino sugalvotą unikalią šokio gaga judesių kalbą.

„Kadangi tą pačią dieną, balandžio 7-ąją, Kauno šokio teatras "Aura" VDU didžiojoje salėje rodys šokio spektaklį "Monstras“, nusprendėme susivienyti ir paskelbėme balandžio 7 d. „Šokio pavasariu“, – apie idėjos gimimą pasakoja šokio teatro „Aura“ vadybininkė Silvija Butkutė.

Šiandien šokėjai žinią apie artėjantį renginį skleidė savo judesiais pačiame Kauno centre, prie Laisvės alėjos fontano. Čia jie supažindino žiūrovus ir su Lietuvoje dar visai nauja gaga šokio technika, kurios teatro "Aura" šokėjai mokėsi tarptautiniuose seminaruose.

„Toks šokis daug kam atrodo keistas ir nesuprantamas, tačiau jo esmė yra dėmesys savo kūnui, įsiklausymas ir judėjimas taip, kaip norisi, – apie pasirodymą pasakojo S. Butkutė. – Gaga gali šokti visi – nuo mažiausių iki seniausių.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Vyksta pilietinė iniciatyva surinkti 50000 piliečių parašų, kad būtų atšauktos Seimo 2015 lapkričio mėn. priimtos užsieniečių teisinės padėties įstatymo pataisos, kurios atveria mūsų valstybės sienas nelegalams iš trečiųjų šalių. Pasirašyti galima iki balandžio 9d. w w w . b 3 g . l t YOUTUBE: Aldėkime, lalėkime, kol neužčiauptos mūsų kakarinės! w w w . youtube .com/watch?v=V1Yc0vhQT9M
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių