Quantcast

„Auksinis balsas“: tie patys žmonės skirtinguose kailiuose

  • Teksto dydis:

Muzikinis projektas „Auksinis balsas“ – didžiausias tikro garso koncertas Lietuvoje – jau rugsėjo 20 d. sugrįžta į LRT eterį. Aiškėja vis daugiau projekto dalyvių. Į „Auksinio balso sceną“ lips scenos patirties nestokojantys, gerai žinomi atlikėjai – Deivis Norvilas ir Egidijus Sipavičius.

Daugiau nei trisdešimt metų dainuojantis E. Sipavičius sako, kad projektas jam itin įdomus dėl įvairių muzikinių stilių, kuriuos teks išbandyti.

„Gyvenime to paprastai nepadarysi, tiesiog nėra kur. Visi iš manęs tikisi to, ką darau geriausiai, o aš manau, kad galiu dar ir kitų dalykų“, – nustebinti planuoja E. Sipavičius.

Be to, jis džiaugiasi, kad projekte mažai šou elementų, o pagrindinis dėmesys skiriamas atlikėjui ir vokaliniams sugebėjimams.

„Manau, kad tai grynai dainininkiškas projektas. Tave vertina tik už tai, kaip sugebi dainuoti, o tai kiekvienam dainininkui labai svarbu“, – mano dainininkas.

Atlikėjas sutinka, jog visi būsimi scenos varžovai puikūs ir geri dainininkai, tačiau neslepia, kad tikisi būti geriausiu iš jų. „Be abejo norisi nugalėti, manau nė vienas neitų ten, jei nenorėtų nugalėti“, – sako E. Sipavičius.

Beveik 20 metų scenoje besirodantis D. Norvilas atskleidžia, kad į projektą eina prisiversti išmokti naujų kūrinių ir grįžti į muzikinę formą.

„Norėčiau, kad būtume draugai,  o ne priešininkai. Priešininkais mus padaro žiūrovai. Tikiuosi tiesiog gerai praleisti laiką“, – kalba atlikėjas ir tikina, kad projekte norėtų išsilaikyti kuo ilgiau.

„Scenoje vienas atlikėjas ir orkestras. Kas gali būti profesionaliau?“ – svarsto atlikėjas.  Pasak jo, unikalu tai, kad dainininkas turi vieną progą parodyti, ką moka, be perrašinėjimų ar naujų bandymų.

D. Norvilo teigimu, įdomus ir „Auksinio balso“ dalyvių universalumas – sugebėjimas kas kartą atlikti kitokio stiliaus kūrinį.

„Čia ir žavesys šio projekto – pamatyti tuos pačius žmonės kituose kailiuose“, – tvirtina dainininkas.

LRT Televizijos pasididžiavimas, didžiausias Lietuvoje tikro garso koncertas „Auksinis balsas“, naujajame LRT sezone vėl grįžta į eterį. Dešimt žinomų Lietuvos atlikėjų kiekvieną savaitę laikys muzikinius egzaminus, o juos vertins ne tik kompetentinga komisija, bet ir gyvą muziką mėgstantys televizijos žiūrovai.

„Auksinis balsas“ – jau nuo rugsėjo 20 d. LRT Televizijos eteryje kiekvieną šeštadienio vakarą, 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaile

gaile portretas
norisi nauju talentu nematytu veidu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių