Quantcast

„Auksinio balso“ filmavime Z. Kelmickaitė pasirodė su retu papuošalu

„Gintaras nesugrįžta į mūsų gyvenimą, mums kažkodėl atrodo, kad jis – tik apskriti karoliai, kad jis tinkamas tik mamoms ar tik prie tautinių drabužių. Kai pamačiau šį papuošalą Kazimiero Mizgirio galerijoje, net aiktelėjau“, – apie įspūdingo dydžio gintarą, kuriuo pasipuošusi filmavosi „Auksiniame balse“, pasakoja muzikinio projekto teisėja ir etnomuzikologė Zita Kelmickaitė.

K. Mizgirio galerijoje apsilankiusi Z. Kelmickaitė tikina iš pradžių net nepatikėjusi, kad šis papuošalas – iš gintaro, ir svarsčiusi, koks akmuo tai galėtų būti.

„Netikėjau, kol man nepatvirtino, kad tai yra pasaulinėje parodoje įsigytas gintaras. Jis neparduodamas, tai – eksponatas. Paprašiau, kad paskolintų man šį papuošalą „Auksinio balso“ filmavimui, ir jie maloniai sutiko.

Bet pasiskolinus širdis spurdėjo, bijojau jį pamesti. Tas papuošalas apdraustas aštuoniems tūkstančiams eurų. Labai džiaugiuosi, kad manimi pasitikėjo ir galėjau išdidžiai vaikščioti su tokios vertės papuošalu. Televizijos pastate sutikti žmonės mane stabdė ir prašė leisti pažiūrėti į tokį įspūdingą gintarą. Tai, be jokios abejonės, – pats brangiausias papuošalas, kokį tik kada esu segėjusi“, – tikina Z. Kelmickaitė.

Etnomuzikologė ir LRT TELEVIZIJOS laidų vedėja jau ne pirmus metus vertina „Auksinio balso“ dalyvius. Jos teigimu, šis projektas yra iššūkis šiemet jame dalyvaujantiems aktoriams.

„Dabar kartais dėstau aktoriams ir matau, kad jie taip nebedainuoja, kaip anksčiau, mano studijų laikais. Dabar jie pabrazdina gitara, bet nebėra to azarto. Todėl manau, kad šiųmetinis projekto sumanymas – dainuojantys aktoriai – yra labai puikus. Be to, žmonės pamato, kaip aktoriai atsiveria kitomis spalvomis. Atsiskleidžia sielos virpėjimas per dainą ir tai yra labai įdomu“, – įsitikinusi „Auksinio balso“ teisėja.

Paklausta, ar kuris nors dalyvis šiemet ją jau spėjo nustebinti, Z. Kelmickaitė patikina, kad tokių yra ne vienas.

„Be jokios abejonės, mane stebina labai talentingas žmogus, režisierius, aktorius ir atlikėjas Vidas Bareikis. Kiekvienas jo pasirodymas man būna staigmena. Taip pat man labai įdomi lietuviškoji Renee Zellweger – Lina Rastokaitė.

Puikų balsą turi ir Neringa Nekrašiūtė. Labai įdomu, kaip šiame projekte atsiskleis rimtas ir atsakingas Giedrius Arbačiauskas. Manau, ne vienas aktorius šį sezoną mus dar nustebins.  Apskritai šiame projekte džiugina net ir vedėjai – Giedrius Savickas ir Andrius Rožickas. Labai smagu čia būti“, – džiaugiasi Z. Kelmickaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaubas

Siaubas portretas
Kai pasakė,kokia to papuošalo kaina-net išsigandau.O jei Zita grįžti ruošiasi be apsaugos?Net ir namie baisu laikyti tokią brangenybę.Drąsi moteris ta Kelmickaitė.

R

R portretas
neidomi ta kelmickaite, neidomi...

cia

cia portretas
PONU MIZGIRIU REKLAMA DEMONSTRAVO CIAUSKUTE
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių