Quantcast

„Auksinio balso“ dalyvė: stiprūs varžovai, bet ne muštis susirinkome

  • Teksto dydis:

Muzikinis projektas „Auksinis balsas“ – didžiausias tikro garso koncertas Lietuvoje – jau rugsėjo 20 d. sugrįžta į LRT eterį. Kol kas projektą gaubia daugybė paslapčių, bet jau aiškėja pirmieji projekto dalyviai. „Auksinio balso“ scenoje išvysime žinomos grupės „Liūdni slibinai“ vokalistę Aistę Lasytę ir lietuvių lengvojo roko muzikos atlikėją, buvusios grupės „Amberlife“ vokalistą ir dainų kūrėją Edgarą Lubį.

Žinomas atlikėjas tikina, kad jau dabar peržvelgia savo repertuarą ir rimtai žiūri į pasiruošimą konkursui. Pasak jo, „Auksinis balsas“ – itin aukšto lygio konkursas, ir jam reikia atsakingai ruoštis.

„Pastebėjau, kad visi dalyviai labai stiprūs. Kadangi mane pakvietė, man yra garbė, kad esu tarp tų stipriųjų“, – kalba E. Lubys.

Jo teigimu, konkursas reikalauja didelio atlikėjo universalumo – juk kiekvieną savaitę dainuoti teks vis naujo muzikinio žanro kūrinius – nuo roko iki operos. Atlikėjas tvirtina sutikęs dalyvauti konkurse todėl, kad tai puiki paspirtis atskleisti save kaip atlikėją.

„Sutikau, nes norėjau išbandyti save ir suteikti sau truputį adrenalino, kad būtų motyvacija ruoštis ir tobulėti“, – sako žinomas kompozitorius.

Jam pritaria ir kita muzikinio projekto „Auksinis balsas“ dalyvė A. Lasytė. Dažniausiai scenoje pasirodanti su grupe, šį karta atlikėja prieš publiką stos viena. „Pasirodė įdomu, kodėl nepabandyti?“ – trumpai atsako „Liūdnųjų slibinų“ vokalistė.

A. Lasytė taip pat tikisi save išbandyti ir išmokti naujų muzikinių subtilybių. „Stiprūs varžovai, bet ne muštis susirinkome“, – humoro nestokoja dainininkė.

LRT Televizijos pasididžiavimas, didžiausias Lietuvoje tikro garso koncertas „Auksinis balsas“, naujajame LRT sezone vėl grįžta į eterį. Dešimt žinomų Lietuvos atlikėjų kiekvieną savaitę laikys muzikinius egzaminus, o juos vertins ne tik kompetentinga komisija, bet ir gyvą muziką mėgstantys televizijos žiūrovai.

„Auksinis balsas“ jau nuo rugsėjo 20 d. LRT Televizijos eteryje kiekvieną šeštadienio vakarą, 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių