Quantcast

Atsisveikinimas su mirusia W.Houston dukra vyks šeštadienį

  • Teksto dydis:

Gedintis ritmenbliuzo atlikėjas Bobby Brownas (Bobis Braunas) su anapilin išėjusia dukra Bobbi Kristina (Bobi Kristina) atsisveikins per privačias laidotuves, kurios šį savaitgalį įvyks Džordžijoje.

Bobbi Kristina, vienintelis B.Browno ir jo velionės buvusios žmonos Whitney Houston (Vitni Hjuston) vaikas, mirė sekmadienį, šeimai nusprendus nutraukti jos gyvybės palaikymą praėjus pusmečiui po to, kai mergina buvo rasta be sąmonės vandens pilnoje vonioje savo namuose Rosvelio mieste Džordžijos valstijoje. Tuose namuose ji gyveno su savo vaikinu Nicku Gordonu (Niku Gordonu).

Teismo medicinos ekspertai antradienį atidavė 22 metų merginos palaikus šeimai. Pirmadienį buvo pranešta, kad pradinė Bobbi Kristinos palaikų autopsija nedavė rezultatų ir koroneriai tęsia tyrimą, mėgindami nustatyti jos mirties priežastį.

Privati atsisveikinimo su Bobbi Kristina ceremonija šeštadienį ryte įvyks Jungtinių metodistų Šv. Jokūbo bažnyčioje Alfaretoje. Po jos merginos palaikai bus nuskraidinti į Naująjį Džersį, kur pirmadienį ji bus palaidota „Fairview“ kapinėse greta motinos.

48 metų W.Houston, kuri yra palaidota šalia savo tėvo Johno Russello Houstono (Džono Raselo Hjustono), buvo rasta nuskendusi vonioje viename Los Andželo viešbutyje 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos išvakarėse.

Galutinėje koronerio ataskaitoje buvo rašoma, kad poplegenda prieš nuskęsdama tikriausiai padaugino narkotikų ir alkoholio, o prie jos mirties prisidėjo širdies liga, sukelta narkotikų vartojimo.


Šiame straipsnyje: Bobbi Kristina Brownmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių