Quantcast

Atsikūrusi „Guns N' Roses“ koncertuos Europoje

  • Teksto dydis:

Atsikūrusi roko grupė „Guns N' Roses“ kitąmet surengs beveik 20 koncertų įvairiuose Europos stadionuose ir pratęs gastroles po savo atsikūrimo, kuris kažkada atrodė neįmanomas.

Rokeriai pirmadienį paskelbė surengsią 18 koncertų Europoje. Šį turą jie pradės gegužės 27 d. pasirodymu Dubline. Be to, liepos 15 d. grupė koncertuos Tel Avive.

Vėliau „Guns N' Roses“ grįš į Šiaurės Ameriką, kur antrą vasarą iš eilės surengs keliolika koncertų įvairiuose stadionuose. Grupė pranešė apie 16 kitąmet vyksiančių pasirodymų Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje. Paskutinis grupės koncertas planuojamas rugsėjo 8 d. San Antonijuje, Teksase.

„Guns N' Roses“ vokalistas Axlas Rose'as (Akslas Rouzas) ir gitaristas Slashas (Slašas) šiemet susivienijo pirmą kartą nuo 1993 metų ir atkūrė grupę, laikomą viena sėkmingiausių per visą roko istoriją.

Iš Los Andželo kilusios grupės atstovai nurodė, kad parduota jau du milijonai turo „Not in This Lifetime Tour“ bilietų. Šios gastrolės vyksta Šiaurės ir Lotynų Amerikoje.

Per paskutinįjį turo koncertą Lotynų Amerikoje praeitą savaitę A. Rose'as paragino savo gerbėjus sudaužyti JAV išrinktąjį prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą) vaizduojančia pinjatą. Šis verslo magnatas, tapęs respublikonų kandidatu, per savo kampaniją ne kartą įžeidė meksikiečius imigrantus.

„Guns N' Roses“ savo gastroles tęs sausį ir surengs jau anksčiau paskelbtus koncertus Japonijoje, Naujojoje Zelandijoje, Australijoje, Singapūre, Tailande ir Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

1987 metais išleistas debiutinis grupės albumas „Appetite for Destruction“, kuriame suderinti A. Rose'o pykčio kupinas aukštas balso tonas ir Slasho šiurkščios, bet ekspresyvios gitaros partijos, vis dar yra geriausiai parduodamas visų laikų debiutinis albumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių