Quantcast

Atlikėja Fergie atsiprašė už įvairiausių reakcijų sulaukusią JAV himno versiją

  • Teksto dydis:

Viena pagrindinių JAV ir viso pasaulio krepšinio aistruolių kasmetė šventė – NBA „Visų žvaigždžių֧“ savaitgalis – šiemet pasižymėjo ne tik geriausių lygos krepšininkų pasirodymais, bet ir neįprastai suskambėjusiu JAV himnu, kurį atliko dainininkė Fergie.

Tiesa, jos atlikimas Los Andželo „Staples Center“ arenoje sužavėjo toli gražu ne visus, o vėliau dėl jo atlikėja net atsiprašė.

Buvusi „The Black Eyed Peas“ vokalistė, aštuonių „Grammy“ laureatė portalui TMZ.com teigė, kad atlikti Jungtinių Valstijų himną jai visuomet yra garbė, o NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio proga ji tikina norėjusi pateikti ypatingą kūrinio versiją.

Koketiškai džiazo stiliumi JAV himną „The Star-Spangled Banner“ giedojusi 42-ejų atlikėja sako niekada nebijanti imtis įdomių ir kartais rizikingų muzikinių sprendimų, bet, jos teigimu, akivaizdu, kad ši kūrinio interpretacija nepasiekė savo tikslo.

„Myliu šią šalį, nuoširdžiai stengiausi pasirodyti kuo geriausiai“, – pridūrė atlikėja.

Nuskambėjus kūriniui internautai socialiniuose tinkluose ėmė aktyviai dalintis jo įrašu ir net praminė jį „pačia blogiausia visų laikų himno versija“.

NBA „Visų žvaigždžių֧“ savaitgalio operatoriai užfiksavo ir žiūrovų bei krepšininkų reakcijas. Kai kurie iš jų vartė akis ar bandė sutvardyti šypseną klausydami neįprastai atliekamo himno.

Legendinis krepšininkas Charlesas Barkley, kalbėdamas apie Fergie atliktą kūrinį, juokavo, kad „po šio himno reikės cigaretės“, savo ruožtu kartu su juo laidą vedęs kitas buvęs krepšininkas Shaquille'as O'Nealas užstojo atlikėją: „Ne, nedarykime to. Ji yra mano draugė. Fergie, aš tave myliu. Himnas buvo atliktas kitaip, seksualiai.“

Tai ne pirmas kartas, kai Fergie viešai atliko JAV himną. 2009 metais „The Star-Spangled Banner“ ji sudainavo per tradicinį velykinių kiaušinių ridenimo renginį Baltųjų rūmų pievelėje. Tiesa, tą sykį himno versija buvo labiau tradicinė ir tiek dėmesio nesusilaukė.

Šių metų versija:

Krepšininkų reakcijos:

2009 m. Fergie atliktas JAV himnas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių