Quantcast

Buvusi atlikėja E. Nikartaitė-Geltona susilaukė trečio vaiko

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau nei dešimtmetį itin išpopuliarėjusi atlikėja Edilija Nikartaitė, žinoma Geltona ar Iš stiklo pseudonimais, džiaugiasi šeimynine laime.

Su mylimuoju verslininku Modestu Blože moteris sekmadienį susilaukė trečios atžalos.

Apie sūnaus gimimą išdavė pasipylę sveikinimai moters socialinio tinklo "Facebook" paskyroje. 

Praėjusiais metais viešumos vengianti E. Nikartaitė laidai "Raudonas kilimas" prisipažino, kad tyliai pasvajoja apie grįžimą į eterį.

„Aš dar ir dabar atsisuku ir galvoju: „Man primokėtų – aš negrįžčiau!“ Tada aš norėjau pasislėpti. Man buvo noras kažkur į šieno kupetą įlįsti, kad niekas manęs nepažintų, niekas gatvėje nebadytų pirštu, niekam nebūtų įdomu, kur aš dirbu, kada aš vaiką pagimdysiu, kada tuoksiuosi, kur ir ką darysiu. Man tada norėjosi nubraukti visą tai“, – atvirai laidoje apie praeityje užgriuvusią šlovę kalbėjo Edilija.

Tačiau po dešimt metų tylos praeityje garsi atlikėja prisipažino, jog po truputį pasiilgsta viešo gyvenimo ir norėtų vėl tapti matoma. Bet ne kaip dainininkė, o kaip televizijos laidų vedėja, projektų dalyvė ar netgi serialų aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaikas

Vaikas portretas
zydras?

www

www portretas
Kaip klaikiai atrodo ta Geltona (?), tarsi butu gerusi 3 dienas. Juk zinojo,kad ateis zurnalistai, galejo susitvarkyti, o dabar sedi,kaip ragana. Tikrai "labai reikia" tokios vedejos. Matosi,kad trys vaikai jai per sunku, susibaigusi,susisukusi. Bet nepasigrazinti pries interviu - kaip cia pavadinti - apsileidimas ir tiek. Nevala.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių