Quantcast

Artėjant Moters dienai dainininkės K. Juškaitės mylimasis nėrėsi dėl jos iš kailio

  • Teksto dydis:

Moterys myli ne tik ausimis – ypač jos vertina ir tai, kaip vyrai savo meilę įrodo darbais. Tai gerai supranta atlikėjos, buvusios grupės „Magnit“ narės Karolinos Juškaitės mylimasis, radijo laidų vedėjas Vytautas Bertašius – savo meilę jis įrodinėjo laidoje „Mano vyras gali“, kurią LNK žiūrovai galės stebėti jau šį penktadienio vakarą  21val. K. Juškaitė laidoje pasirodys itin reikli – savo mylimąjį ji siuntė atlikti kone visų užduočių.

„Fizinių iššūkių laidoje, turbūt, ir yra daugiausiai – tačiau atrodo, kad moterys būtent tada labiausiai ir džiaugiasi, kai vyras pluša ir dirba dėl sofos už pusantro tūkstančio eurų“, – juokėsi vienas iš laidos vedėjų ir užduočių testuotojų radistas Jonas Nainys. „Tiesą sakant, dauguma atėjusių vyrų tiesiai pasako, kad tai daro dėl merginos“, – juokėsi jo kolega Rolandas Mackevičius.

Kaip ir kiekvieną penktadienį, prie krupjė Algio Ramanausko – Greitai stalo susėdusios damos statys spėliodamos, kiek dėl meilės ir prizų gali padaryti jų mylimieji. Šį kartą vyrai žaidimą pradės varžydamiesi, kuris vien kartu gali pernešti daugiau pilnų bokalų. Kita užduotis paprasta pasirodė tik iš pirmo žvilgsnio – moterys turėjo atspėti, kiek ilgai jų vyrai sugebės išbūti nesumirksėję. Vėliau vyriškiams teko daryti kūlversčius su rožėmis dantyse bei kabėti ant skersinio, kol visa tai sulaikiusios kvėpavimą stebėdavo jų mylimosios.

Kiek toli dėl savo mylimųjų pasirengę nueiti vyrai, ir kuri iš damų Moters dienos proga sulauks didžiausios dovanos? Visa tai – jau šį penktadienio vakarą 21val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių