Quantcast

Artėjančios vestuvės paskatino keistis

"Kiekviena moteris vestuvių dieną nori atrodyti ypač gražiai", – šypsojosi televizijos laidos "Labas rytas, Lietuva" vedėja Eglė Daugėlaitė, artėjant vestuvėms sulaukianti vis daugiau komplimentų.

"Kiekviena moteris vestuvių dieną nori atrodyti ypač gražiai", – šypsojosi televizijos laidos "Labas rytas, Lietuva" vedėja Eglė Daugėlaitė, artėjant vestuvėms sulaukianti vis daugiau komplimentų.

Tiksli data – paslaptis

"Vestuvės bus šią vasarą, – šyptelėjo 27 metų Eglė ir išsisuko nuo tikslios datos. – Žinau, žurnalistai sužinos, bet jos bus vasarą. Liko du mėnesiai. Šį arba kitą."

Nenorinti viešinti asmeninių detalių televizijos laidos vedėja neslėpė, kad tai bus jos svajonių vestuvės.

"Ne, tai bus ne didelės, storos ir lietuviškos, bet mažos, jaukios, su artimiausiais žmonėmis, – prisipažino Eglė. – Bus kelios tradicijos, bus bažnyčia, bus šventė ir balta suknelė. Mūsų nuomonės sutapo. Tačiau mano antroji pusė labai nemėgsta viešumo. Kuo mažiau plepėsiu, tuo mažiau namuose bus dūmų."

Pakeitė gyvenimo būdą

Pastebėjus, kad pastaruoju metu Eglė sulieknėjo, išgražėjo, "Labas rytas, Lietuva" laidos vedėja šyptelėjo: "Kiekviena moteris tą ypatingą dieną vilkėdama balta vestuvine suknele nenori būti pilnesnė, bet nori atrodyti gražiausia ir padailinti kūno linijas."
E.Daugėlaitė neslėpė, kad sureguliavo savo mitybą ir pradėjo aktyviai sportuoti.

"Vyras mylės tokią, kokią sutiko ne vestuvių dieną, kilogramas daugiau ar mažiau tam neturi įtakos. Sulieknėti norėjau pirmiausia dėl savęs, – kalbėjo Eglė, neatsakiusi, kiek šiemet svorio jau numetė. – Tikrai daugiau nei tris ar keturis kilogramus. Ir tikrai dabar bėgioti daug lengviau."

Bėgioja abu

Ką ji vadina sureguliuota mityba? "Visiškai atsisakiau nereikalingų angliavandenių turinčių produktų, minimaliai valgau juodos duonos, atsisakiau bulvių ir kitų krakmolo turinčių produktų. Valgau daugiau daržovių, vėl iš naujo atradau ir išteisinau kruopas, – šyptelėjo laidos vedėja. – Nežinia kodėl daugeliui baisiai skamba, kai prasitari apie sureguliuotą mitybą, bet aš neriboju savęs be proto, valgau ir įvairių košių, ir keptą maistą, ir pagamintą orkaitėje, ir troškintą, ir žuvį, ir vištieną, ir jautieną."

Eglės ilgametis draugas ir būsimas vyras teisininkas Dominykas tokiai dietai pritaria. Be to, Eglė pradėjo bėgioti, užsiimti kūno rengyba, atlikti širdies (raumens) pratimus: nuotoliniu būdu jai padeda trenerė.

Turbūt sunku prisiversti bėgioti, kai reikia į darbą keltis 4–5 val.?

"Sunku nubėgti 6–7 km. Tačiau grįžusi po darbo per pietus pamiegu ir bėgioju vakarais, – Eglė sportuoja ne kasdien, bent tris kartus per savaitę. – Trakų maratone nubėgau 5 km, tačiau masinis bėgimas man nepatinka. Todėl mieliau bėgioju Vingio parke, kur yra miškas, įvairūs takeliai."

Ar kartu su ja bėgioja ir Dominykas?

"Taip, jis – sportiškas žmogus, neretai įkvepia bei paragina sportuoti ir mane", – šyptelėjo E.Daugėlaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių