Quantcast

Apvogta dainininkė N. Šiaudikytė: kai nesiseka, tai nesiseka

  • Teksto dydis:

Dar nenurimus skandalui dėl eskorto puslapyje pasirodžiusių Neringos Šiaudikytės nuotraukų, šįkart dainininkė skaičiuoja piniginius nuostolius – Šiauliuose ją apšvarino ilgapirščiai.

„Jau kai nesiseka, tai nesiseka“, – vėlų ketvirtadienio vakarą feisbuke rašė N. Šiaudikytė.

Iš automobilio Šiauliuose buvo pavogtas Neringos kompiuteris „MacBook Air“ su muzikos įrašais, fonogramomis ir jai itin svarbiais dalykais. Taip pat pavogtas minkštas kompiuterio dėklas ir įkroviklis. Automobilis, kai įvyko vagystė, stovėjo netoli garsiojo Šiaulių pėsčiųjų bulvaro, parduotuvės „Kubas“ kieme.

„Radusiems – gausiai atsilyginsiu. Būsiu dėkinga, jei pasidalinsite žinute ir pagelbėsit surasti“, – draugų ir sekėjų pagalbos feisbuke prašė Neringa. 

Ši savaitė jai nebuvo linksma. Prieš kelias dienas plačiai nuskambėjo skandalas, kad palydovių už pinigus paslaugas siūlančiame puslapyje patalpintos jos nuotraukos.

Siekdama išsiaiškinti, kas pasisavino jos fotografijas ir pristatė ją kaip abejotinos reputacijos merginą, N. Šiaudikytė kreipėsi į advokatą, šis – į Kauno apygardos prokuratūrą su pareiškimu pradėti tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių